Formagia

Formagia Mascarpone sajt

500 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 18 NAPIG

2 099 Ft 4 198 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

90+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás
Pasztőrözött tejszín alapján előállított krémsajt. Min. 82% zsír szárazanyagban
. A hagyományos olasz receptek alapján a Mascarpone sajt kiváló minőségű tehéntejből készül. A késsel felvett krémes, szilárd és ruganyos állag tökéletesen elterjed. Krémes-édes íze és enyhe aromája van. Tartósítószerektől és felesleges összetevőktől mentes, kalciumforrás. A rendkívül univerzális karakter és a tökéletes szerkezet sok étel népszerű összetevőjévé teszi. Az enyhe íz tökéletesen passzol a fűszeres Gorgonzola sajthoz.

Felhasználási javaslat
Először is a hagyományos olasz Tiramisu pótolhatatlan összetevője. A krémes szerkezet a kávéba áztatott kekszekkel kombinálva finom desszertet hoz létre, amely az olaszok büszkesége. Kiváló alapja gyümölcsdesszerteknek, fagylaltoknak és süteményeknek is. Nem csak édes receptekben találja meg alkalmazását. Sikeresen hozzáadhatjuk töltelékhez, szószokhoz és levesekhez. Az enyhe, krémes jelleg kiegészíti az olyan vacsorákat, mint a Spagetti Carbonara és a Quiche, megkönnyítve azokat. Szendvicseken tálalva helyettesíti a vajat. Az egészet lazac és friss rukkola hozzáadása egészíti ki.

Termelői információ
Az Euroser Dairy Group az elismert európai tejmárkák tulajdonosa, exportőre és forgalmazója. A társaság portfóliója gondosan kiválasztott termékek széles és sokféle választékát tartalmazza. 

Tárolás
Hűtve tárolandó, 0 - +8°C között.

Gyártó
EUROSER DAIRY GROUP SP.Z.O.O. - SP.K.
Geologiczna 20, 02-246 Warsaw, Poland


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 18 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 6 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Pasztőrözött krém
E330 - Citromsav

Tápérték: 100 g

Energia1588 kJ/395 kCal
Zsír40 g
amelyből telített zsírsavak27.6 g
Szénhidrát2.1 g
amelyből cukor2.1 g
Fehérje4.2 g
0.05 g
Élelmi rost0 g

Allergének

Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.