• Az első rendelésedet most ingyen szállítjuk, ráadásul 1500 forintot is jóváírunk neked kreditben a kiszállítás másnapján, amit hét napig tudsz beváltani.

Président Rondelé diós sajt

100 g
699 Ft 6 990 Ft/kg
Származási ország: Franciaország,

Könnyű és habos friss sajt, mely szinte elolvad a szádban. Kényeztesd magad a diódarabokkal dúsított friss sajttal, mely tökéletes ínyencséget alkot friss pékáruval fogyasztva.

A President hisz benne, hogy a megfelelő összetevőkkel egy hétköznapi étkezés is felejthetetlen és izgalmas lehet. Éppen ezért különösen nagy gondot fordít arra, hogy sajtjaik és vajaik a legkiválóbb alapanyagokból, a legnagyobb törődés mellett készüljenek el, hogy a legegyszerűbb étkezések is nagyszerűek legyenek.

Tárolás

+2 és +6 C° között tárolandó.

Forgalmazó

RODEZ FROM FRAIS
RUE DE LA PRADE 12850 ONET LE CHATEAU, Franciaország
 


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 13 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 6 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.