Gurmet marhahús leveshez

kb 0,71 kg
kb 1 615 Ft 2 290 Ft/kg
Származási ország: Csehország,

A Gurmet Marhahús leveshez kb. 600g-os kiszerelésű, védőgázas csomagolású termék 60% marhaszegyből, velőscsonttal. Elsősorban marhahúsleves elkészítéséhez javasoljuk. A csont vágási felületén néha zöldes szín látható, amelyet a forró fűrész, illetve a velő oxidációja okozhat.. Ez nincs hatással a termék minőségére vagy tartósságára

A Gurmet márkanév alatt a gyártó az egyes húsok teljes részeinek konyhai előkészítése mellett, speciális előkészítéseket is végez, ill. készítményeket is előállít, mint például a szeletelés, darálás vagy pácolás. A sertés- és marhahúst állandó állatorvosi felügyelet mellett dolgozzák fel. Természetesen, tartva az állandó hőmérsékleti láncot. 

A Bidfood már 1990-ben megjelent a piacon a dán Nowaco leánycégeként, ma több üzemmel és márkanévvel rendelkezik. A cég elsősorban fagyasztott és hűtött élelmiszerek forgalmazásával foglalkozik. A társaság emellett saját márkanéven gyárt és fejleszt élelmiszereket. Számos saját márkanévvel rendelkezik, mint például a Nowaco, Prima, Petron, Gurmet, Banquet, Drůbež Dýšina, Bagetier, Dobroty babičky Kláry, Coronet és a Meliko.

Biztonsági figyelmeztetés

A termék csak alapos hőkezelés után, a csomagoláson feltüntetett időpontig fogyasztható.

Tárolás

0-4°C között tárolandó.

Forgalmazó

Bidfood Czech Republic s.r.o.
Palhanecká 505/15, Jaktař, 747 07 Opava-Vávrovice, Csehország
 


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

 

 


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 6 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.