-20 %

Fitaki

Kaserei Fitaki 41% krém fehérsajt

500 g
Kedvezmény vége: 10. 10.
 1 519 Ft 
1 899 Ft3 038 Ft/kg
Származási ország: Németország,

Nyár, nap, az óceán hangja. A FITAKI sós érett sajt specialitásai a mediterrán ételek széles skáláját biztosítják. A FITAKI mindazok számára, akik szeretnék magukkal hozni az déli asztalok ízét és vitalitását.

A Käserei Champignon története több mint 100 évvel ezelőtt kezdődött amikor a sajtkészítő, Julius Hirschle ellenállhatatlan új ízű Camembert-t fejlesztett ki. Egy évvel később megalapította a Camembert-Industrie-Heising-t, a Leopold Immler sajt nagykereskedővel. Mivel Camembertük csodálatos friss gomba aromájú volt, "Champignon Camembert" -nek hívták, és előretekintve regisztrálták a Champignon logót. Született a Champignon Camembert márka - a német tejipar egyik első fogyasztói márkája. A Hofmeister család, amely 1961-ben átvette a Käserei Champignont, kibővítette azt egy nagyvállalati csoporttá - a tartós értékek lelkes tudatosságával, innovatív termék- és marketingstratégiájukkal, ugyanakkor megtartotta a családi vállalkozás kultúráját.

Tárolás

Bontatlan csomagolásban +2°C - +8°C tárolandó, felbontás után hűtve tárolandó és 5 napon belül elfogyasztandó.

Forgalmazó

Käserei Champignon
Käserei Champignon Kemptener Straße 17-24 87493 Lauben/Allgäu Germany Ruecker GmbH Egelser str. 111 26605 Aurich
 


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.