Medve Laktózmentes natúr dobozos sajt

140 g
 799 Ft 5 707 Ft/kg
Származási ország: Magyarország,

Termékleírás

A tejcukorérzékenyekre gondolva alkotta meg a Medve a laktózmentes sajtot, hogy a laktózérzékenyek is bátran fogyaszthassák a család kedvencét. Azok, akik eddig csak kerülgették a sajtokat, most nem fognak tudni betelni a laktózmentes nagylyukú sajtból készült Medve sajt ízével.

Termelői információ

A Medve sajt évtizedek óta részese a családok szeretettel és apró cinkossággal teli mindennapjainak. Nem véletlenül a családok kedvenc sajtja, hiszen megannyi finom pillanat köthető hozzá. Utánozhatatlan, különlegesen finom ízét a kiváló minőségű, nagylyukú ementáli sajtnak köszönheti, széles választékában pedig mindenki megtalálhatja a kedvencét. Számos ízesítésben elérhető és sokszínűen felhasználható, legyen szó szendvicsről, sajtkrémről vagy akár lágy mártogatóról.

Számtalan apró dolog van az életünkben, amelyek átszövik és vidámabbá teszik a mindennapjainkat. Ezeknek a mindennapoknak részese a Medve sajt már évtizedek óta.

 

Tárolás

Hűtve tárolandó 0-10°C közötti hőmérsékleten.

Forgalmazó

SAVENCIA F&D HU ZRT
Savencia F&D HU Zrt. Veszprémi üzeme 8200 Veszprém Kistó u. 9


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 72 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 30 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.