Parmareggio Burro Vaj 82%

200 g
 1 650 Ft 8 250 Ft/kg
Származási ország: Olaszország,

Termékleírás

A legmagasabb minőségű olasz Parmareggio vaj, univerzális felhasználással. A vaj Modena, Parma és Reggio Emilia megyék tejtermékéből készül. A krém a Parmareggio vaj egyedi, félreérthetetlen ízét és finom krémes állagát adja.

Használat

A vaj univerzális felhasználásának köszönhetően  főételek elkészítéséhez, egy kenyeren vagy akár friss süteményekre is egyaránt használható.

Termelői információ

Az 1983-ban, Montecavolo di Quattro Castella-ban alapított Parmareggio cég a vaj és finom sajtok előállítására szakosodott. A társaság csak a legjobb minőségű alapanyagokat használja. Ezeknek a kiváló termékeknek a népszerűsége folyamatosan növekszik, ezért az utóbbi években a vállalat világvezetővé vált a Parmigiano Reggiano gyártásában és értékesítésében.

Tárolás

+4 és +8°C között tárolandó.

Forgalmazó

Kifli.hu Shop Kft.,
1106 Budapest, Jászberényi út 45.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

 

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 41 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 10 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.