Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Olcsó húsnak híg a leve, tartja a mondás. Manapság különösen fontos végiggondolni, hogy mire költünk, hiszen mindannyian tapasztaljuk, hogy az anyagiak egyre nagyobb kihívást jelentenek a háztartásban. De vajon megéri a legolcsóbbat választani? Sokszor tapasztalhatjuk, hogy a minőségi választás hosszabb távon jobban megéri. Így van ez a toalettpapírok esetében is, hiszen tekercs és tekercs között sokszor ég és föld a különbség. A következőkben segítünk néhány szemponttal, amikre érdemes figyelni

A boltokban kapható toalettpapír tekercsek hossza nem egyezik meg, 15 méterestől akár 20 méteresig mindenféle variációval találkozhatsz. A gyártók ezt az információt kötelezően feltüntetik a csomagoláson, így erről már a polc előtt állva könnyű tájékozódnod. A Zewa Deluxe toalettpapír 19,2 méteres hosszával a leghosszabbak közé tartozik, így ebben nem csalódhatsz. Az pedig nyilvánvaló, hogy ami hosszú, tovább tart.

Észrevetted már, hogy a tekercs közepén lévő guriga átmérője egyes esetekben lényegesen nagyobb? Ilyenkor tulajdonképpen egy toalettpapír tekerccsel együtt nagyrészt a lyukat veszed meg, nem a papírt. Ezzel kapcsolatban a gyártókat nem kötelezi szabály, tehát légy körültekintő, próbáld a csomagoláson keresztül megvizsgálni, hogy mi az igazság. Mi bátran megmutatjuk, hogy a Zewa esetében a toalettpapírmennyiség dominál. Ráadásul a Zewa gurigája biológiailag lebomló, sőt lehúzható, hogy ezzel is könnyítsük az életed.

A boltokban 2, 3, 4 és akár 5 rétegű toalettpapírokkal is találkozhatsz. A rétegek száma a nedvszívóképességet és a strapabírást is befolyásolja. Biztosan tapasztaltad már, minél több rétegű a toalettpapír, annál kevesebb lapot kell használnod egy alkalommal. Bárhogy is számoljuk, ez is segít a gazdaságos gondolkodásban. A rétegek számát a gyártók mindig feltüntetik a csomagoláson vagy egy ikonnal, vagy a termékleírásban, így könnyen tájékozódhatsz.