Ünnepi italok

Egy hörpintés, ami felébreszt, beindít vagy megnyugtat. Mindenkinek megvan a gyengéje, ha italról van szó, legyen az egy csésze meleg kávé vagy tea, esetleg egy pohár jéghideg szeszesital vagy üdítő. Szerezz örömet magadnak és másoknak egy igényes csomagolású, különleges ünnepi innivalóval!

divider

Forró csorgók

 

 

Van, akinek be kell bikázni minden reggel az akkumulátorát egy erős kávéval vagy teával ahhoz, hogy beinduljon. Ajándékozz karácsonyra a szokásos rutin helyett kiemelkedő élményt, hogy a kezdőlöket máris megkoronázza az egész napot.

divider
divider

Különleges frissítők

 

 

Vannak olyan ízek, amelyekhez rögtön a karácsonyt társítjuk, mint például a fahéj vagy az alma. Hozd ünnepi hangulatba magadat és vendégeidet ezekkel az üdítőkkel, illetve próbáld ki a természetesen koffeingazdag mate teát és az immunerősítő shotot is, hogy bírd a strapát.

divider

A népszerű gyomorkeserű

 

Igazi hungarikum, amelyhez a recept 1790-ben készült, de azóta is örökérvényű gyógynövénylikőr az ikonikus vizesemberrel. Immár szilvás, arabica kávés és impozáns díszdobozos verziókkal egyaránt feldobhatod a társasági életet az ünnepi asztalnál.

divider

Imponáló rituálék

 

Jelképes koccintás azokkal, akiket le akarsz nyűgözni. Ütősen elegáns tartalmuk tökéletes ajándékká teszi ezeket a gyűjteménybe illő üvegeket. Egy mini gitártokba süllyesztett whiskey vagy egy gömbhalra emlékeztető gin, esetleg egy klasszikus hazai pálinka igazán különleges meglepetés a szeszesitalkedvelők polcára!

divider

Derűs nedűk

 

Elegáns aperitifek, amelyekkel megadod a módját az ünneplésnek. Nem csupán karácsonykor és szilveszterkor, hanem hétköznapi sikerélményekre is emelhetjük poharunkat a család vagy barátok körében, hogy megálljunk egy emelkedett pillanatra örülni egymásnak.

divider

Sörökkévalók

 

 

Néha nem kell túlbonyolítani az ajándékozást. Aki a folyékony kenyér szerelmese, vagy gyűjti az egyedi ízeket, azoknak remek választás egy sörválogatás, illetve néhány kézműves különlegesség. Ha pedig házibuliba mész, kezedben a partihordóval rögtön te leszel a sztárvendég.