Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Tarka nyereményjáték

Vásárolj, pörgess és nyerj!

Vegyél részt Te is Tarka tejtermékekkel a Magyar Termék Nyereménykerék játékán!

Nincs más dolgod, mint pörgetni és nyerni! A játékban már 1 magyar termék, vagyis 1 Tarka tejtermék vásárlásával megpörgetheted a szerencsekereket! A részleteket a www.magyaranyero.hu oldalon találod!

A promóció ideje: 2022.04.01.-től 2022.06.23.

Ne feledd, minél több Tarka terméket vásárolsz, annál többször pörgethetsz, így több esélyed lesz megnyerni valamelyik nyereményt.

 

A játék menete

1. Vásárolj egy vagy több Tarka terméket

 2. A vásárlás után keresd fel a www. magyaranyero.hu oldalát

3. Regisztrálj Magyar Termék hűségprofilt

 4. Töltsd fel a 10 számjegyű rendelésszámodat és pörgess

 

Ha egy nyerő mezőn áll meg a kerék, azonnali ajándékot kapsz!

Ne csüggedj, ha nem nyertél ajándékot, mert kapsz BÓNUSZ pontokat, melyekkel, ha gyűjtögetsz, indulhatsz is a különdíjért vagy a fődíjért.

Mit nyerhetsz?

 

azonnali nyeremények a pörgetések után (1 db drón, 1 db tablet, 2 db mikrohullámú sütő, 1 db okostelefon, 23 db bluetooth fülhallgató, 17 db mérleg, 10 db férfiborotva, 16 db hajszárító, 10 db elektromos fogkefe, 57 db Magyar termék ajándékcsomag).

a fődíj: 1.000.000 Ft! Ehhez gyűjts össze 600 bónuszpontot, vagyis vásárolj legalább 6 Tarka tejterméket!

a különdíj egy okostévé! Ehhez gyűjts össze 400 bónuszpontot, vagyis vásárolj legalább 4 Tarka tejterméket!

 

Ismerd meg a Tarka tejtermékcsaládot!

A váci székhelyű Naszálytej Zrt. 2021. őszétől tejtermék kínálatának legszélesebb palettáját a Tarka márkanév alatt kínálja. A csomagolást a frissesség, lendület és jókedv ihlette.

A Tarka tejtermékek kiváló, magyar tejből készülnek nagy odafigyeléssel, hogy ízük, minőségük, beltartalmi értékeik továbbra is a Naszálytej Zrt.-től megszokott minőséget biztosítsák.

Magyarország egyik meghatározó tejipari vállalataként a Naszálytej Zrt. küldetése, hogy termékkínálatukon keresztül segítsék az egészséges életmódra törekvő, tejet és tejtermékeket naponta fogyasztók széles körét.

Kóstold meg Te is Tarka tejtermékeket!