Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Suppli ünnepi készülődés

Készülj velünk az ünnepi időszakra - sütkérezzünk!

 

Kapkodjuk a fejünket, hogy milyen gyorsan telik az idő, hiszen már novembert írunk. A szürke hétköznapok rohanását érdemes megszakítani, lelassítani és átgondolni, hogy mivel is szeretnénk készülni a közelgő ünnepre. Ebben próbálunk most segíteni karácsonyi sorozatunkkal, melyben először az édességeket vesszük előtérbe.

 

 

Termelőink egész évben fáradhatatlanul azért dolgoznak, hogy minél több ízes, egészséges finomság kerüljön ki a polcokra, köztük a lekvárok, mézek és a tejtermékek. Olyan alapanyagokat gyűjtöttünk össze, mellyel isteni desszerteket, süteményeket készíthetsz. Sőt, ha a bejglivel nem szeretnél bajlódni Tante Susitól idén is a jól megszokott minőségben és ízben tudsz majd november végétől választani, akár cukormentes változatban is.

 

Tante Susi sütemények az egyszerűség kedvelőinek

A minőségi alapanyaggal készült édességek nem csak ízükben fognak kitűnni, hanem kiemelkedő tápanyagtartalmukkal is. Az egyik klasszikus a mézeskalács, melyből folyamatosan pótlást kell készíteni, hiszen isteni finom. Ahány ház annyi szokás szokták mondani, biztosak vagyunk benne, hogy nálad is van egy recept, amit minden évben elkészítesz. Ha pedig kezdő vagy, mutatjuk, hogy mire figyelj: 1. A mézet  vajjal olvaszd össze, miután ez megvan, keverd hozzá a további alapanyagokat. 2. Tedd a hűtőbe a tésztát egy éjszakára. 3. A sütésnél figyelj nagyon, mert gyorsan elkészül, hamar megéghet! Még egy tipp: mézeskalácsból készíthetsz díszeket is a fenyőfára. Nagyon jó elfoglaltság a gyerekeknek ezeknek a sütiknek a dekorálása is. Most az egyszer ne zavarjon, hogy utána minden ragadni fog a konyhában.

A mézeskalács kötelező kellékei