• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Mindenki kedvence a gofri

Mindenki kedvence a gofri

Most a gofri világnapja alkalmából olyan termelői alapanyagokat válogattunk össze, melyekkel könnyedén el tudod készíteni, sőt könnyebben indul a reggel, ha bevonod a család többi tagját is a sütögetésbe. Ígérjük a végén feltétekből sem lesz hiány…

A gofri az finomság, mely végigkíséri életünket: gyermekként azért vártuk, hogy kisüljön az első adag, hogy a nagymamától kapott kedvenc lekvárunkat azzal együk. Felnőttként pedig büntetlenül tudjuk falatozni a finomabbnál finomabb falatokat. Sőt, most már számos receptben nem csak édes, hanem sós feltét is helyet kap ezen a rácsos finomságon.

A minőségi liszten és tojáson túl, a vajnak is kulcsfontosságú szerepe van a tészta elkészítésében. Az Etyektej vajat azért szeretjük, mert kizárólag tejszín felhasználásával készítik, hagyományos kézi munkával választják el a tejzsírt az írótól. Harmonikus ízvilága nem csak a gofrit teszi igazán finommá, szendvicsek, krémek készítéséhez is kitűnő választás. 

Ha diétás étrendet követsz, akkor tej(termék) helyett ugyanolyan arányban tudod használni a Mit iszol? Budapest rizsitalait a tészta elkészítéséhez.

A gofrit világszerte előszeretettel fogyasztják, van ahol édesen, például mogyoróvajjal, tejszínhabbal, de sokan szeretik sós feltéttel is: sajttal, gombával. Önállóan egy finom joghurttal és gyümölccsel egy könnyű, egyszerű reggeli lehet belőle. Végezetül tudtad azt, hogy a gofri története a Németalföldön kezdődött, ahol is a belga cukrászok a tészta maradékot szerették volna felhasználni, hogy ne menjen kárba? A vaslapok mintázatának lenyomatába mézet csorgattak és így árulták. 

Édes feltétek