Brunch
Nincs is annál jobb, mint egy lassú, kényelmes reggelen egy megkésett reggeli. Maga a Brunch kifejezés angol eredetű, a breakfast (reggeli) és lunch (ebéd) összemosásából ered. Egészen a XIX. századra nyúlik vissza az eredete, és habár akkoribban a másnapossággal küzdő, későn ébredők kedvenc étkezése volt, mára egy egészen sajátos és közkedvelt reggelizési formává nőtte ki magát. Egy brunch alkalmával az asztalon helyet kaphat az Eggs Benedict mellett egy ízletes gyümölcslekvárral megkent pirítós, vagy a legkíválóbb sonka különlegességek. A Magyar konyha számtalan lehetőséget kínál, hogy színesítsük a menüt, kipróbálva kíváló minőségű, hazai prémium falatokat. A Cseppnyi birtok tejes különlegességei, a Zollai ínycsikalndozó kacsa és libamájas ínyencségei, vagy épp a Szomor Farm húskészítményei igazán különlegessé tudják varázsolni az asztalt, és méltó kísérői egy kellemesen eltöltött étkezésnek.