Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
sous vide húsok

A Michelin csillagos éttermek főzési titkát most elhoztuk a magyar konyhákba is! Megérkeztek a sütésre és főzésre előkészített sous vide termékek, amik segítségével órákat takaríthatsz meg a konyhában. Megígérhetjük, nem kell többet hajnalban kelned, hogy vasárnap egy tökéletes sültet készíts, így még több időd jut a családra, a gyerekekre, és persze magadra.

 

Mit is rejt a sous vide elnevezés? A sous vide egy professzionális, modern főzési metódus, melyet követően a húsok elkészítési ideje több óráról akár néhány percre csökken. A Le GourMate manufaktúra célja, hogy kedvező áron a családok asztalára is kerülhessenek az egyszerűen és gyorsan elkészíthető, magas minőségű sous vide termékek.

Pataky Péter, az egyik tulajdonos, több mint 3 évig élt Angliában, ott végezte főiskolai tanulmányait is, miközben elismert, Michelin csillagos séfekkel közösen tökéletesítették sous vide tudásukat. A másik tulajdonos, Varga Péter 30 éve foglalkozik könnyűiparral és kereskedelemmel. A Le GourMate termékek közös vonása, hogy kizárólag kiváló minőségű alapanyagokból készülnek. Nagyon fontos a receptúrák pontos követése és az ellenőrzés is kiemelkedő szerepet kap, ahogy a sous vide termékek bemutatkozását is egy év gondos kísérletezés előzte meg.