Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Bemutatkozik a Shedo Organic Cosmetics

Bemutatkozik a SHEDO Organic Cosmetics

 

Dr Halász Dóra vagyok, a SHEDO Organic Cosmetics alapítója, termékfejlesztője. Végzettségemet tekintve szakgyógyszerész. Gyógyszerészeti egyetemi tanulmányaim során megismerkedhettem számos természetes és szintetikus vegyület kémiájával, tulajdonságaival, hatásaival. Figyelmem hamar a természetes anyagok felé irányult.  A gyógynövények, növényi olajok és illóolajok ragadtak magukkal. Aromaterápiás tanulmányaim során elmélyülten foglalkozhattam kedvenc olajaimmal. Hosszú idő alatt megszerzett tudásra alapozva alkottam meg a SHEDO natúrkozmetikumokat, melyek megbízható, optimális összetételek babák, gyerekek és érzékeny bőrű felnőttek igényeire szabva. Hatékony, biztonságos formulák kiváló minőségű, többnyire bio minősített, növényi alapanyagokból. Nem használok mesterséges szín-és illatanyagot, mesterséges tartósítószert, parabéneket, pálmaolajat,SLS-t, kőolajszármazékokat. Innovatív, airless technológiával működő csomagolóanyagokat használok a legtöbb termék esetén. Az airless flakon előnye, hogy benne biztonságosan eltartható a kozmetikum és abból teljes mértékben kinyerhető, így egy cseppje sem vész kárba.

 

 

A SHEDO márkát férjemmel, Deák Zoltánnal közösen, 2020-ban alapítottuk és együtt dolgozunk a vállalkozás sikerén. Elsőként a Manó termékcsaládot vezettük be, mely elsősorban-de nem kizárólag- babák és gyerekek számára készültek. Vannak olyan termékek, melyek kiváló minőségű, bio minősített  illóolajokat tartalmaznak olyan kombinációban és koncentrációban, ami biztosággal használható babáknál és gyerekeknél. Gondoltunk a legkisebbekre (0-6 hónapos újszülöttek) és azokra is, akik jobban szeretik az illatmentes termékeket, ugyanis kozmetikumaink (a Fürdető kivételével) illatmentes változatban is kaphatók (ezek a „natúr” jelölésű termékek). Majd forgalomba hoztunk egy bőrápoló olajat kismamák részére, 2021- ben pedig a Miraria testápoló balzsamot, mely atópiás, ekcémás gyerekek és felnőttek számára nyújt megoldást.

Szeretnénk támogatni az embereket abban, hogy gyermekeik és saját maguk számára a lehető leggondosabb ápolást tudják biztosítani a természet és az illóolajok erejével. Célunk, hogy minél több ember figyelmét felhívjam a természetes, natúrkozmetikumokkal történő bőrápolás fontosságára.