• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Rapunzel

A Rapunzel 1974 óta működő, német származású, bio vállalat.

Céljuk, hogy minél több emberhez eljuttassák bio és tartósítószer-mentes élelmiszereiket, hiszen a kiegyensúlyozott életmód egyik alappillére az egészséges táplálkozás.

Széles élelmiszer palettájukban fellelhetőek az alapvető élelmiszerektől kezdve - mint a gabonák, tészták, különböző szószok, cukrok, sók és olajok - a különlegesebb és ritkább termékek is, mint a magvajak, csíramagok, cukornád-melasz és az agar-agar por, stb…

Magvak: apró energiaforrások a legfinomabb formájukban: magvajként. Régebben még hizlaló csemegeként élt az emberek fejében. Ma már – éppen ellenkezőleg – egyre többet lehet olvasni róluk, hogy milyen értékesek a telítetlen zsírok, fehérjék, vitaminok és ásványi anyagok magas koncentrációjának köszönhetően.

Finoman pörkölik és alaposan, 100%-os tisztaságúra darálják, így hihetetlenül sokoldalúak a konyhában – és egyszerűen felhasználhatók. A vegetáriánus és vegán étrendek növekvő népszerűségével az elmúlt néhány évben a magvajak is egyre felkapottabbak lettek.

A Rapunzel magvajakat sokféleképpen lehet felhasználni. Kenyéren nagyon finomak, szószok, mártogatósok ízesítéséhez is kiválóak. Zöldséges ételeket, kásákat, müzliket nagyszerűen kiegészítenek, és salátaöntetek készítésére is alkalmasak. Kreatívan lehet velük dolgozni.

A magvajak édes ételekhez és sütéshez is felhasználhatóak. Finomabbá teszik a gyümölcsturmixokat vagy desszerteket. Ideális nasiként szolgálnak két étkezés között joghurtba vagy túróba keverve friss gyümölccsel. A magvajakat gyakran használják vegán ételek elkészítésekor sűrítésre is.

A Rapunzel csokoládék a legjobb svájci gyártási hagyomány szerint készülnek, és méltányos kereskedelemből származó, értékes, bio összetevőket tartalmaznak.

A remek íz titka a válogatott alapanyagok mellett a feldolgozás mögött rejlik. Ez az eljárási folyamat a konsírozás, amely művészien, lépésről lépésre hozza elő a kakaóban rejlő ízek gazdagságát, és adja a csokoládé finomságát és simaságát.