Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

A Pro-Duck Kft. Magyar tulajdonú cég, fő profilja baromfihúsok és egyéb vízi szárnyasok gyártása és kereskedelme. A cégcsoporthoz tartozik az IVÁNYI Kereskedőház Kft. is, amely céghez a gyártásért és feldolgozásért felelős jakabszállási üzemünk kapcsolható. Termékeink jelentős részét magunk termeltetjük és saját vágóhidunkon dolgozzuk fel, miközben folyamatosan ellenőrizzük a magas minőségi követelményeket.

A magas százalékban kukoricát tartalmazó takarmánynak és az üzemi eljárásoknak köszönhetően zamatos íz világ és konyhai minőség jellemzi ezen termékeinket.

 

     

          

            

A szárnyasok szabadban nevelkednek Magyarországon maximálisan betartva a nemzetközi állatvédelmi normákat. Néhány hét után kiengedik őket a szabadba (zöld növénytakaróval fedett szabad kifutós területre). A megfelelő tartástechnológia mellett kiváló minőségű magyar gabonákat tartalmazó takarmányozásban részesülnek!