Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Pizza világnapja

Itt a nyári szünet, készítsünk házi pizzát!

 

Az otthoni pizza készítésben az a legjobb, hogy bármilyen feltét kerülhet rá. Így ha család egyik fele húsosat a másik fele anélkül szeretné enni, könnyen megoldható a többféle verzió elkészítése is. Ahány ház annyi szokás, hogyan készül a pizza tésztája, mindenkinek van jól bevált receptje. Egyben azonban biztosak vagyunk: a finom tésztához megfelelő minőségű alapanyag szükséges. 

Így összeválogattuk a hazai termelők és gazdaságok portékáit, hogy minél egyszerűbben - csak néhány kattintással - kosaradba pakolhasd az alapanyagokat.

Az egyik ilyen legfontosabb alapanyag a liszt. Ehhez hoztuk el a Pásztói Júlia malom lisztjeit, melyek között bio-t is találsz. A Malom 150 esztendős múltra tekint vissza, a megőrzött technológia biztosítja hagyományos jellegét. Így a hagyományos módon működtetett berendezéseken készülnek a minőségi alapanyagok. Igazán jó választása a család minden tagjának a vitaminozott bio liszt, mely B2-, B6- és B12-vitamint valamint folsavat is tartalmaz. 

Másik szinte kihagyhatatlan eleme a pizzának a jól elkészített szósz. Ehhez érdemes kipróbálnod a Pomodorini igazán paradicsomos termékeit, melyek napérlelte, isteni finom paradicsomból készülnek. A hámozott, darabolt, olaszos fűszerezésű szósz kiváló pizzához, ha marad belőle, akkor pedig spagettihez is fel tudod használni. Igazán ízletes és nem neked kell fűszerezni, kóstolgatni a megfelelő íz eléréséhez.

Kulcsfontosságú a sajt szerepe is - legalábbis szerintünk - egy isteni házi pizza elkészítésénél. Minél több és többféle van rajta, annál finomabb. A gyerekek biztosan imádni fogják. Különböző gazdaságok sajtjait válogattuk össze, így tehén és kecskesajt közül is választhatsz. Növényi alapú Fino termékeket is tudsz a kosaradba válogatni, ha nem fogyasztasz tejtermékeket.

A hagyományos feltéteken túl nem érdemes megfeledkezni a tojásról sem. A Heppenheimer családi gazdaságnál az állatok jóléte kulcsfontosságú, amihez olyan stresszmentes környezetet biztosítanak, ahol egész nap jól érzik magukat. A természetes zöld terület különböző növényeket és rovarokat is biztosít, melyeket a tyúkok szívesen fogyasztják. Tudtad azt, hogy a tojássárgájának a színe évszakonként változik, a citromsárga és a napsárga árnyalatai között? Üss fel néhány tojást a pizza tetejére és élvezd az ízharmóniát.

Gombás, szalámis, csípős, tojásos vagy csupa sajtos…bármilyet is szeretnél megtalálod termelőink bőséges kínálatában. Sok-sok variáció létezik, próbálj ki minél többet, az alapanyagok szállítását pedig bízd ránk! 

 

Indulhat a pizza sütés?