Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Persil Deep Clean Plus

Persil Deep Clean Plus

A jövő mélytisztítása


Az új Persil Deep Clean Plus a beszáradt foltokat is könnyedén eltávolítja, azáltal hogy mélyen behatol a szálakba. Biztosítja az Active Fresh hatást a tökéletes tisztaságért, frissességért, ragyogásért és a szövetek megkímélése érdekében - mindezt olyan fenntarthatóan és tisztán, mint még soha.

Higiénikusan tiszta ruhák

A higiénia jóval több a ragyogó tisztaságnál: ha gondoskodni akarunk a családunkról, először a megfelelő higiéniát kell biztosítanunk számukra. Hagyatkozzon a Persil Deep Clean Plus technológiájára, hogy ruháit higiénikusan tisztává varázsolja.

Egy tisztább világért

Igyekszünk hozzájárulni egy tisztább világhoz azáltal, hogy kimagasló tisztítási eredménnyel rendelkező termékeket biztosítunk az Ön, a családja és a környezet számára. A Persil DISCS alacsony hőfokon is hatékony, doboza 50%-ban újrahasznosított, a fólia pedig biológiailag lebomló.

Gyermekektől mindig távol tartandó.