• Kedves Kiflisek! A kormány átmenetileg árstopot vezetett be egyes alapvető élelmiszerek esetében az alábbiak szerint, december 31-ig meghosszabbítva: www.kifli.hu/targy/arstop

Őszi öko nagytakarítás

Rossz nézni a koszt meg a felfordulást otthon, ugye? Nem kell sóhajtozva nézned Hófehérkét, ahogyan az erdő össze állatkája boldogan segít neki kiseperni a házat és elmosogatni, hiszen neked itt van a Kifli. Nem kell a boltba menned egy csomó takarítószert összevásárolni, majd a nehéz cuccokkal sorba állni és hazacipekedni – bízd ránk a kiszállítást, akár 2 órán belül kiérünk az alábbi környezetbarát tisztítószerekkel, ha kell. Annyi idő alatt pedig, amit ezzel megspóroltál, már fel is porszívóztál. Gondolj arra, milyen jó érzés lesz a végén a tiszta, illatos és rendezett otthonodban lerogyni és megnézni egy jó kis sorozatot.

divider

Zewa: sokoldalú segítőtárs az otthoni feladatokban

 

A Zewa papírtörlők többféle kiszerelésben megbízható és sokoldalú segítséget nyújtanak a házimunkához. Kilötttyent a kávé? Sáros a parketta? Itt az idő egy kis ablakpucoláshoz? Ez az erős papírtörlő garantáltan megállja a helyét! Ráadásul szendvicsek becsomagolásához, hűtőszekrényfiókok béleléséhez és lerakódott zsírfoltok eltávolításához is tökéletes választás. A megbízható minőséget forradalmi technológiával kombinálták, úgyhogy papírtörlőik remekül eltávolítják a szennyeződéseket és felitatják a nedvességet.

divider

Patyolat tisztaság és kellemes illat az AJAX-szal

 

Fedezd fel az AJAX új, növényi alapú termékeit! Az AJAX Floral Fiesta általános lemosó a hatékonyság és a kellemes frissesség ötvözetét nyújtja. Egyedi, illóolajokkal gazdagított összetételének köszönhetően illata több, mint 24 órán át érezhető otthonodban. Súrolás és öblítés nélkül távolítja el a piszkot és szennyeződéseket, semleges pH értékének köszönhetően pedig minden felülettel kíméletes, még a márvánnyal és kerámiával is. A bodzavirág-illatú és zsálya illóolajat is tartalmazó AJAX Pure Home pedig egy olyan általános tisztítószer, amely az alapos tisztításon felül eltávolítja a baktériumok 99,9%-át.

divider

Szilviát ismered? Fóliamentes és gazdaságos papírtörlő

 

Kompromisszumok nélküli öko-megoldást jelentenek a kiváló minőségű, jó nedvszívó képességű, 2 rétegű konyhai papírtörlők. A tradicionális magyar Szilvia márka kívül-belül megújult: fóliamentesek, papírcsomagolásuk teljes mértékben újrahasznosítható és újra hasznosított, nem tartalmaznak illat- és festékanyagot, ráadásul gazdaságosabbak, mint hasonló társaik, hiszen egy Szilvia tekercs legalább kétszer több papírt tartalmaz.

divider

Ludwik az egyszerű mindennapokért

 

Mindig van választásod: a lehetőségek sokasága között kínál ökologikus megoldást a háztartások számára a Ludwik ECO termékcsalád. A márka környezetvédelmi és egészségügyi szempontból egyaránt kimagasló minőséget képvisel, amelyet az EU Ecolabel minősítés is tanúsít. A természetes anyagok, mint a szódabikarbóna és a citromsav kiváló tisztítóhatást eredményeznek, míg a hozzáadott glicerin védi és ápolja a bőrt. Biológiailag lebomló, káros kemikáliáktól mentes formulája hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, miközben védi a kezet és bolygónkat.

divider

A Vileda megkönnyíti az életedet

 

A Viledánál folyamatosan keresik a takarítással, tisztítással és ruhaszárítással kapcsolatos fejlesztési lehetőségeket, hogy egyre jobb és kényelmesebb megoldásokat kínáljanak. Ők kínáltak először a világon 30 évvel ezelőtt olyan innovatív felmosóvödröt, amellyel a padlófelmosó kéz nélkül kicsavarható. Azóta törlőkendőik és szivacsaik a legmegbízhatóbb termékek közé tartoznak a piacon kiváló minőségük miatt, illetve padlóápolási termékeikkel és elektromos gőztisztóikkal is több termék- és formatervezési díjat is nyertek. Vállalati kultúrájukban törekednek az egyre kevesebb hulladék képzésére, az anyagok jobb felhasználására és a szállítások optimalizálására.

divider

A Cleanne több mint öko tisztítószer

 

A 7 éve működő magyar családi manufaktúra, a Cleanne küldetése, hogy a világ legjobb tisztítószerét gyártsa. Ehhez három fő pillért határoztak meg: hatékonyság, zöld szemlélet és megfizethető ár. Ezekkel a termékekkel könnyed és gyors a takarítás, ráadásul 100%-ig természetes, ember- és környezetbarát összetevőik nem minősülnek veszélyes keveréknek, ezért kisgyermekes háztartásban is biztonsággal használhatóak.

divider

A Frosch kizöldíti a háztartásodat

Ha öko-otthonban gondolkozol, első lépésként cseréld le a hagyományos tisztítószereidet és válassz olyan környezetbarát megoldást, mint a megbízható minőségű, német Frosch. A közkedvelt, zöld békás márka számára minden apró részlet fontos: az európai termesztésből származó, mikroműanyag-mentes, növényi alapú összetevők, valamint a 100%-ban újrahasznosított és újrahasznosítható csomagolások. Mindezektől lesz a Frosch az, ami: természetesen jó.

divider

A Zöldlombbal biztosan környezetkímélő a takarítás

 

A magyar Zöldlomb egy EU ecolabel kritériumoknak megfelelő tisztítószercsalád. A cég alapvető üzleti filozófiája, hogy megfizethető, hangsúlyosan környezetbarát és minőségi termékeket gyártsanak. Nem végeznek állatkísérleteket, és a környezetben gyorsan lebomló, illetve azt minél kevésbé terhelő alapanyagokat használnak. Színezéket nem adnak hozzá egyik termékükhöz sem, és ahol nem szükséges, ott illatanyagot sem.

divider

A 2x-es Magyar Brand-díjas Well Done

 

 

A Well Done Kft. egy nagy tapasztalatokkal és múlttal rendelkező vállalat, amely háztartási tisztítószereket és segédanyagokat gyárt Komáromban – a világszerte működő Well Done tisztítószer-vállalat tudására és tapasztalatára alapozva. A cég úgy véli, hogy az igazán jó tisztítószer kézi súrolás nélkül fejti ki a hatását, ezért a Well Done termékek koncentrált, nagy hatásfokú termékek, és a takarítás nagy részét elvégzik az emberi kéz helyett.

divider

Válaszd te is az ECO termékeket!

 

Válaszd az Eco termékeket és tegyél a környezetedért már ma! A Finish és Cillit Bang Eco termékeit úgy alkottuk meg, hogy 100% tisztítási teljesítményt biztosítsanak, ugyanakkor óvják a környezetet.
A vizeink tisztasága kiemelten fontos, ezért a Finish Power 0% tabletták 100%-ban vízben oldódó bevonattal rendelkeznek, míg a Cillit Bang természtesen hatásos kosz & vízkőoldó spray 100%-ban természetes eredetű, koncentrált citromsavat tartalmazó ökocímkével díjazott formula. A tisztaság garantált és még a környezetet is véded!