Green Friday

Nálunk Black Friday helyett Green Friday van, mert nem gondoljuk, hogy attól leszel igazán boldog, ha veszel leárazva egy rakás olyan dolgot, amire valójában nincs is szükséged. Inkább spórolj időt velünk, rendeld házhoz a nélkülözhetetlen élelmiszereket, és a vásárlási láz helyett menj ki a szabadba, töltekezz fel a természetben! Amire mi is igyekszünk kiemelten odafigyelni, mivel a környezetvédelem nekünk nem csak egy hangzatos közhely. Mostantól választhatsz, hogy újrahasznosítható papírszatyorban vagy újrahasznosított PET palackokból készült öko-táskában kéred a rendelésed. A papírzacskókat eddig is visszaadhattad a futárnak, hogy újak készüljenek belőlük, de törekszünk a még fenntarthatóbb megoldásokra. A visszaváltható öko-szatyornak 80%-kal alacsonyabb a környezeti hatása, ráadásul felár nélkül adjuk, csak letétet kérünk.

divider

Hogy működik az öko-táska rendszere?

 

Ha úgy döntesz, hogy az újrahasználható zacskót választod, nem kérünk érte plusz összeget, csupán letétet, azaz egy egyszeri, 3500 Ft-os szolgáltatási díjat. Onnantól kezdve korlátlan ideig használhatod ezt az újrahasznosító rendszert, és ha visszatérnél a papírzacskós megoldáshoz, a letétet teljes mértékben visszatérítjük neked.

divider

Hogyan fizethetsz be a szolgáltatásra?

A Pénztárnál a Csomagolj be menüpont alatt egyszerűen válaszd ki az újrafelhasználható táska lehetőségét.

A rendszer 3500 Ft letéti díjat fog felszámítani, ami a vásárlásod számláján meg fog jelenni. Ezt követően minden rendelésed újrafelhasználható táskában fog érkezni.

Természetesen rendelésed kérheted ezek után is papírtáskában, ehhez egyszerűen válaszd ki a Papírtáska opciót a Pénztárnál.

A következő rendelésnél a táskákat add vissza futárunknak, aki azonnal rögzíti is applikációjában.

A szolgáltatást bármikor lemondhatod ügyfélszolgálatunkon keresztül. A letéti díjat akkor igényelheted vissza, ha nincs nálad 20 vagy több táska több mint 1 hónapig, illetve minden újrafelhasználható táskát visszaadtál, tehát a nálad lévő táskák száma 0.

 

 

Zöld kifli-misszió

 

Meghallgatunk minden vásárlói igényt, és szeretnénk csökkenteni a bolygónk környezeti terhelését. A Kiflivel a lakásodból sem kell kimozdulnod ahhoz, hogy igazán sokat tegyél a környezetedért.

divider

Újratöltve termékeink