Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
NESCAFÉ Dolce Gusto

VIGYÜNK EGYÜTT SZÍNT A KÁVÉZÁSBA!


Lépj be velünk a NESCAFÉ® Dolce Gusto® világába, és élvezd a Dolce Gusto® minőséget és a kreativitást!
Teremts kávéházi élményt otthonodban stílusos kapszulás kávégépeink és okoskapszuláink segítségével. Merülj el széles kapszulakínálatunkban, ahol a legnépszerűbb kávétípusok mellett kávékülönlegességek, organikus és vegán italok, valamint koffeinmentes vagy desszert-italok közül is  válogathatsz. Készíts ízletes italokat egyszerűen, egy gombnyomással vagy egy érintéssel, bármikor.
A NESCAFÉ® Dolce Gusto® innovatív technológiájának, kreatív megoldásainknak és a kávé iránti szenvedélyünknek köszönhetően minden egyes csésze minőségi élményt kínál.
Bízunk benne, hogy te is örömödet fogod lelni ebben a különleges kávéélményben!

A KÁVÉZÁS MŰVÉSZETE, OTTHON


A NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávékapszulákat és kávégépeket úgy terveztük, hogy a velük készített ínycsiklandó italok minden egyes kortya igazi kávéházi élményt teremtsen az otthonunkban.
A NESCAFÉ® Dolce Gusto® rendszerek különlegessége, hogy a tejkapszuláknak köszönhetően pillanatok alatt varázsolhatunk tejes-habos kávécsodákat anélkül, hogy tejet kellene habosítanunk vagy tejtartályt mosogatnunk.

A NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® KÁVÉFŐZŐGÉPEK ÉS KAPSZULÁK HARMÓNIÁJA A TÖKÉLETES CSÉSZÉÉRT


Minden egyes ital tökéletes elkészítéséhez megfelelő bar nyomás szükséges.
Az espresso elkészítéséhez például magas nyomásra van szükség, míg a latte macchiato tejhabjához jóval alacsonyabb szükséges.
Az NESCAFÉ® Dolce Gusto® szabadalmaztatott technológiája azért nagyszerű, mert a kapszulák képesek szabályozni az elkészítéshez szükséges nyomást a kávéfőzőgépekkel. Így minden csésze kávéházi élményt varázsol majd otthonunkba.

KOMPAKT ÉS STÍLUSOS


A NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávéfőzőgépek nem csak a tökéletes kávéházi élményt varázsolják otthonunkba, de helytakarékos és modern külsejükkel stílusos és vidám hangulatot teremtenek.
Továbbá számos funkció szolgálja a kényelmünket és a hatékonyságot is, mint az automatikus kikapcsolás funkció, a vízkőtelenítésre való figyelmeztető jelzés, a hideg és meleg elkésztési módok vagy például az állítható csepptálca.

VÁLOGASS A NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® KAPSZULÁK SZÉLES VÁLASZTÉKÁBÓL!


A pezsdítő eszpresszótól kezdve, az 100%-ig organikus kávékon, a vegán kávékon, a gyengéd forró csokin és kakaón át, a habos latte macchiatóig italaink garantáltan elkápráztatják ízlelőbimbóidat, gyönyörködtetik a szemed és konyhádból egyenesen kedvenc kávézódba repítenek.