Mikulás csomagok

Idén nem a kéményen keresztül érkezik az édesség, hanem az ajtód elé, és meglehet, hogy a Kifli futárnak nem lesz olyan hosszú szakálla sem, mint a télapónak. De őt is lehet ám legalább annyira várni. Főleg, ha nem is egy zsákkal jön, hanem sokkal többel, hiszen egyszerre kiviszi neked az összes finom ajándékot. Nem lesz könnyű kiválogatni, hogy a családnak milyen különleges csokoládét, adventi kalendáriumot, gyümölcsöt vagy éppen virgácsot szánj, de a benned élő krampusz majd segít!

divider

Édes csizmalakók

 

 

Senkinek a csizmája ne árválkodjon üresen az ablakban, a Kifli kínálatában mindenféle édes figurák várják, hogy mosolyt csaljanak december 6-án reggel az arcokra. Nem könnyű választani, hogy tejcsokis, étcsokis, oreós, mentolos, meglepetést rejtő, marcipános vagy csokidrazsés figura kerüljön a lábbelikbe, inkább válassz mindenből valamit, úgyis elfogynak egy szempillantás alatt.

divider

A jó dolgokból sosem elég

 

Ha tartalmasabb ajándékot adnál Mikulásra, nézz szét a plüssfigurával együtt kínált csokoládék között — edd, aztán szeretgesd jeligére —, és csapj hozzá egy édességekkel telepakolt mikuláscsomagot. Garantált örömforrás, nem csak gyerekeknek.

 
divider

Izgalmas visszaszámlálás

 

Bájos hagyomány, hogy december minden reggelén kinyithatunk egy papírablakot, és kivehetünk belőle valami aprócska meglepetést, így vágva a centiket karácsony napjáig. Szerezd be időben a családi kalendáriumokat, figyelve arra is, hogy ki örülne a minőségi tejcsokisnak, ki ugrálna egy csokidrazsés láttán, és kinek lenne szép gesztus egy paleo, cukormentes változat. Akit pedig nem hoz lázba a reggeli édességadag, ne maradjon ki ebből a kedves rituáléból: számukra ajánlunk más tematikájú, teafilteres és szépségápolós kalendáriumokat is. A lényeg a napi meglepetés!

divider

Édes és szalonképes

 

 

Még felsorolni is nehéz, mennyi táblás tejcsoki, praliné és csokifalat készül boldoggá tenni valakit. Nem beszélve a karácsony jelképes kellékéről, a szaloncukorról, amelynek kapcsán nem az a kérdés, hogy rendelj-e, hanem hogy hányfélét (ki ne hagyd a tavalyi díjnyertes sós-karamellást!). Még akkor is jó ránézni a különleges díszcsomagolásokra, ha tudjuk, hogy az ünnepi köntös egy perc alatt lekerül, és hip-hop elfogy az édes ajándék. Ne sajnáld magadtól az endorfinadagot, rendelj magadnak is egy pakkot, majd igyekezz meglepett arcot vágni, amikor odaadod saját magadnak a tükör előtt ;)

divider

Van a zsákban minden jó, piros alma, mogyoró

 

Elkerülve az ünnepi cukorsokkot és egészségesebbé téve az összképet, tegyünk a mikulás-zsákokba az édesség mellé gyümölcsöket és magvakat is. Egy illatos narancs és egy marék ropogós mandula máris karácsonyi hangulatot varázsol, már csak egy klasszikus dal hiányzik hozzá.

kb 110 g
A kiszállított tömeg szerinti ár
További információ
kb
 75 Ft
699 Ft/kg
kb 120 g
A kiszállított tömeg szerinti ár
További információ
kb
 154 Ft
1 290 Ft/kg
divider

Minden a karácsony-kompatibilis otthonhoz

 

Nincsen még ünnepi hangulatod? Hát tegyél róla, hogy legyen! Egy jópofa grincsfával, fellógatható papírgömbökkel és egy szép adventi koszorúval máris karácsony-kompatibilissé teheted az otthonodat. Gondoskodj előre csomagolópapírról is, ha már megrendelted tőlünk a belevalókat, csak el ne felejtsd december 24-ig, hogy hová rejtetted el a kíváncsi szemek elől az ajándékokat.

divider