Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Mikulás csomagok

Idén nem a kéményen keresztül érkezik az édesség, hanem az ajtód elé, és meglehet, hogy a Kifli futárnak nem lesz olyan hosszú szakálla sem, mint a télapónak. De őt is lehet ám legalább annyira várni. Főleg, ha nem is egy zsákkal jön, hanem sokkal többel, hiszen egyszerre kiviszi neked az összes finom ajándékot. Nem lesz könnyű kiválogatni, hogy a családnak milyen különleges csokoládét, adventi kalendáriumot, gyümölcsöt vagy éppen virgácsot szánj, de a benned élő krampusz majd segít!

Édes csizmalakók

 

Senkinek a csizmája ne árválkodjon üresen az ablakban, a Kifli kínálatában mindenféle édes figurák várják, hogy mosolyt csaljanak december 6-án reggel az arcokra. Nem könnyű választani, hogy tejcsokis, étcsokis, oreós, mentolos, meglepetést rejtő, marcipános vagy csokidrazsés figura kerüljön a lábbelikbe, inkább válassz mindenből valamit, úgyis elfogynak egy szempillantás alatt.

A jó dolgokból sosem elég