Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

A Libresse büszke arra, hogy fenntartható módon fejleszti és állítja elő termékeit. Vállalatként mindig tudatosan törekedtünk bolygónk és a természeti erőforrások védelmére az alapanyagoktól az előállítás menetén át a vásárlóknak biztosított késztermékekig.

Élvezd a teljes védelmet* a Libresse V-Protect Ultra Regular egészségügyi betétekkel! Bárhogy is mozogsz a nap folyamán, a kényelmes és száraz érzés megmarad.

A védelmet a három ultranedvszívó zóna biztosítja, amelyek pont ott helyezkednek el, ahol szükség van rájuk, a betét elején, közepén és hátulján. Gyorsan és tartósan szívják magukba a vért, ami azt jelenti, hogy akár 100%-os szárazságérzetet biztosít.*

És miközben védve maradsz, megtapasztalhatod az egészségügyi betétek kényelmét és a semmihez sem fogható illeszkedést a Cour-V™ adaptív technológiájának segítségével. Egyedi, ívelt kialakításának köszönhetően kényelmesen illeszkedik minden testalkathoz, elősegítve a vér gyors felszívódását.

Aludj zavartalanul abban a tudatban, hogy egész éjszaka védve vagy. A Libresse Goodnight Ultra Large egészségügyi betétjeinek Max Protection ereje még a legerősebb vérzéssel járó éjszakákon is kitart.

Erős menstruációra ajánlott, hiszen három erős nedvszívó képességű zónával rendelkezika betét elején, közepén és hátulján, amelyek a vért gyorsan magukba zárják. Ez azt jelenti, hogy nyugodtan alhatsz akár 100%-os szárazságérzettel.*

A Libresse éjszakai betéteket úgy terveztük, hogy minden nő megtapasztalhassa a maximális védelmet és a semmihez sem fogható illeszkedést. A Max Cour-V adaptív technológia egyedi ívelt kialakításának köszönhetően kényelmes minden testalkat számára. Éjszakai egészségügyi betétjeink extra hosszúak, a még biztosabb védelemért.

Tapasztald meg a maximális kényelmet és védelmet minden alvási pozícióban a Libresse Goodnight betétekkel!