• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Kenyér, pékáru

A magyar népet kenyérre lehet kenni, és szeretünk mindenhez kenyeret enni. Mivel az egyik legalapvetőbb, ízletes és tápláló élelmiszerről van szó, hatalmas választékot tartunk belőle, hogy minden specális igényt kiszolgáljunk. Legyen szó fehérről, barnáról, magvasról, kézművesről, kovászosról vagy gluténmentesről, nálunk mindenféle kapható – immár az egész kenyereken kívül darabolt és szeletelt változatokkal kiegészülve. Vannak termékek, amelyeket mi sütünk ki helyben a saját kemencénkben, a többit pedig olyan válogatott pékségek hozzák nekünk, mint a Marmorstein, a Panifico il Basilico (Szabi, a Pék kemencéjéből), a Pékköztársaság, a Norma, a Pano, vagy A kis pékinas. Minden friss pékáru a rendelések függvényében készül, hogy még szinte melegen vigyék ki a futárjaink. Úgy hiányzott ez a gyűjtőoldal, mint egy falat kenyér, ugye?

Kenyértörésre került sor

Ha nálad nem fogy el egy egész kenyér, illetve álmos reggeleken nem szívesen bajlódsz a kenyérvágó késsel, akkor válassz darabolt és szeletelt kenyereinkből. Ti kértétek, mi belistáztuk: a minőség a megszokott, csak a forma más.

Pano, a siker kovásza

A PANO Budapest kenyérüzem Misi a pék, azaz Juhász Mihály birodalma Mester Miklóssal karöltve, aki szintén a hazai újhullám egyik jeles képviselője. Céljuk a természetes kovásszal készült kenyerek mesteri szintre emelése, amelyhez szerintük technológiai fegyelem, idő, türelem, alázat és elhivatottság kell. Bár csúcstechnológiával dolgoznak, az igazi titok a minőségi liszt és a hosszú órákon át érő kovász. Az évezredes, hagyományos kovász kevésbé terheli meg a szervezetünket – mivel a gabona lebontása már a tészta érésekor megindul –, ezért ritkábbak a puffadásos tünetek és stabilabb a vércukorszint.