Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Különleges kávék magyar termelőktől

A Lucky Cap tulajdonosa, Tóth Sándor és Bányai László magyar származású farmer Costa Rica-n, a Lourdesben található kávéültetvényen termesztik és dolgozzák fel kávé-különlegességeiket. Bányai László a növénytermesztésért, Tóth Sándor pedig a szüretért és a feldolgozási folyamatokért felel.

"Sokan egyszerű megszokásként fogyasztanak kávét és számukra van az ízlik és nem ízlik kategória - számunkra ennél sokkal több, részben önkifejezésünk egyik eszköze. Hivatásunkból adódóan az elmúlt másfél évtizedben kialakítottuk, hogy egy igazi „bean to cup”, vagyis a „babtól a csészéig” rendszer álljon össze és a termesztésen keresztül, a feldolgozás, a pörkölés teljes folyamata a mi kezünkben összpontosuljon."

"Az ültetvényen kemikáliáktól mentes gazdálkodást folytatunk, ami még több alázatot, odafigyelést és élőmunkát igényel. A magyar szakemberekből álló csapatunk kutatásaiból merítkezve olyan fermentációs technológiát fejlesztettünk ki, aminek eredményeként kávéink nemzetközi versenyeken rendszeresen az élmezőnyben végeznek. Az önkifejezéshez társulnia kell egy nyitott, őszinte szembenézésnek is, hogy kik és milyen kávét fogyasztanak, nekik miként tudjuk elérhetővé tenni. Ebből a felismerésből született a „Kotty” és a könnyed szójátékkal elnevezett „Kő Bányai?” kávénk."

Őrölt, különleges minősítésű (specialty) pörkölt kávé. Arra gondoltunk, hogy egy vagány szójátékkal piacra dobunk egy limitált szériás, menő kávét. A Costa Ricai-i Lourdesben termeljük ezt a kávét az ott élő Bányai László barátunkkal közösen.

Őrölt kávé sörösdobozban, ízében elegáns és fűszeres étcsokoládéra utaló karaktereket találhat, némi aszalt szilva utóízzel. A „Kotty” blendhez Costa Rica-i „honey” eljárással feldolgozott Caturra arabicát és El Salvador-i „natural” arabica kávét használtunk fel.

Különleges kávé kínálatunk