• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Kikkoman szószok és nyereményjáték

A japán eredetű Kikkoman márka több mint 300 éves tapasztalattal rendelkezik a világhírű természetesen erjesztett szójaszósz gyártásában.

 

A klasszikus, természetesen erjesztett szójaszósz tökéletes összetevője lehet bármilyen ételnek. Mindenféle fogáshoz megfelelő, nem csak az ázsiaiakhoz, burgerekhez, salátákhoz, grill húsokhoz különösen, sőt még desszertekhez is – amikhez pár cseppet adva még jobban kiemeli az ízüket.

 

A Kikkoman szójaszósz mindössze négy gondosan kiválasztott összetevőből készül: víz, szójabab, búza és só. A gyártáshoz felhasznált szójabab garantáltan GMO-mentes.

 

Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat

A Kikkoman szójaszósz nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, például ízfokozókat, színezékeket vagy tartósítószereket.

 

Teljesen természetes módon érlelt

A Kikkoman szójaszószt természetesen, hat hónapos erjesztési folyamat során készítik. Az ízek és aromák természetesen keletkeznek – bármilyen vegyszer használata nélkül.

 

Összetett aromák

Körülbelül 300 különböző aromakomponens keletkezik az erjesztés során, köztük vaníliára, gyümölcsre, whiskyre vagy kávéra emlékeztető ízjegyek. Bár a kb. 300 komponens olyan parányi mennyiségben fordul elő, hogy külön-külön nem azonosíthatóak, együtt alkotják a Kikkoman szójaszósz egyedi és eredeti aromáját.

Unod a szokásos grill receptjeidet?

 

Újíts idén egy kicsit a Kikkomannal!

 

Vásárolj legalább 1 db bármilyen Kikkoman terméket, töltsd fel a számlád kódját a www.kikkomanjatek.hu weboldalra, és tiéd lehet a grill szezonhoz elengedhetetlen nyeremények egyike!

 

A főnyeremény egy Minimax méretű Big Green Egg!

 

A játék időtartama: 2022. június. 20 – 2022. július. 31.