• Jó hír hétvégére!

    Ingyenes kiszállítással kedveskedünk vasárnap zárásig, hogy mehessetek a szabadba pihenni, majd mi pakolunk! :)  Kuponkód: HAPPYHETVEGE
  • Az első rendelésedet most ingyen szállítjuk, ráadásul 1500 forintot is jóváírunk neked kreditben a kiszállítás másnapján, amit hét napig tudsz beváltani.

Kiflicske

Nem könnyű eligazodni a hatalmas kínálatban, de velünk egyszerű a képlet: ti otthon vagytok, mi pedig a gyerek-témában vagyunk otthon. A rendelésedet a díjmentes Kiflicske Klubbal ingyen kivisszük neked (vasárnaptól csütörtökig 10-16 óra között), plusz kedvezményesen kapod meg a leghasznosabb termékeket, és még 1.000 Ft-ot is jóváírunk minden elköltött 20.000 Ft után.

divider

Milumil: erős immunrendszer*, tele szeretettel

 

Minden értelemben kiemelten fontos a gyermekek támogatása: a Milumil célkitűzése az immunrendszer* megerősítése 6 hónapos kortól 3 éves korig. Minden életszakaszban más kihívásokkal néz szembe a kicsik védelmi rendszere, a játszótértől a bölcsin át egészen az óvodáig. A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej, de később az C- és D-vitamint tartalmazó Milumil anyatej-kiegészítő tápszerekkel és Junior italokkal (a változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként) megerősíthető az immunrendszer. Tápszer-témában kérdezd ki nyugodtan a gyermekorvost, és kövesd nyomon, hogyan fejlődik a baba ellenállóképessége a személyiségével együtt.

* A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej. A Milumil anyatej-kiegészítő tápszerek és Junior italok C- és D-vitamin tartalma hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. Fogyasztásuk a változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként ajánlott. A Milumil anyatej-kiegészítő tápszerek használatával kapcsolatban 6 hónapos kor felett kérd gyermekorvosod tanácsát. Minden anyatej-kiegészítő tápszer kötelezően tartalmaz C- és D-vitamint.

divider

Vita nélküli gyümölcsbevitel a Vitatigrissel

 

A SIÓ Vitatigris bármikor bevetésre kész, ha a gyerekek megszomjaznak vagy szívesen fogyasztanának egy kis gyümölcsös nasit. A hagyományos 1 literes doboz mellett papírszívószállal ellátott 2 decis kiszerelésben, valamint tápláló, 100%-os gyümölcspüré formájában is megtalálható. Egy tasak tartalmazza a gyerekek számára ajánlott gyümölcsbevitel 1/5-ét, emellett C- és D-vitaminnal is gazdagították. Élvezzétek a tigrisztikus ízeket otthon, útközben, a játszótéren, az oviban vagy akár az uzsonna mellé csomagolva!

divider

Természetes öko-pelenkák a Moltextől

 

 

A Moltex Pure and Nature márka idén ünnepli 30. születésnapját. Van mire koccintaniuk, hiszen ők alkották meg a világ első ÖKO pelenkáját, úgyhogy szakértelemben nincs hiány. A legmodernebb gyártási és ellátási technológiákat felhasználva kizárólag 100%-ban tiszta, megújuló energiával gyártják biztonságos és antiallergén, valamint felelős forrásokból származó termékeiket. Pelenkáik mind növényi eredetűek, organikus pamut felhasználásával készülnek, és mentesek a klórtól, latextől és egyéb illatanyagtól – ráadásul az újfajta, 3 csatornás nedvszívó rendszerrel a nedvszívás is sima ügy.

divider

Cleanic, a hétköznapok higiéniája organikusan

 

A mindennapi ápoláshoz kínál újrahasznosítható csomagolásban kímélő és biológiailag lebomló termékeket a Cleanic. Filozófiájuk az, hogy a lehető legközelebb legyenek a vásárlókhoz, és biztosítsák a bőr kényelmét és biztonságát. Minden termékük bőrgyógyászatilag tesztelt, 100% természetes és vegán. A legkörnyezetbarátabb összetevőket használják (például biopamut, bambusz és cukornád), mivel hisznek benne, hogy egyformán felelősek vagyunk az ökológiáért és a környezetre gyakorolt hatásunkért.

divider

Korszerű, hazai bőrápolás a Babyzoo-val

 

 

A magyar családi cég, a Babyzoo minőségi natúr-babaápolási alternatívát kínál a tudatos anyukáknak. Nagy hangsúlyt fektetnek az érzékeny és száraz bőrűek védelmére. Termékeiket újszülött kortól felnőtt korig minden életszakaszban ajánlják, amelyek a legkorszerűbb ható- és alapanyagokat tartalmazzák. 100%-ban hazai, állatokon nem tesztelt termékekről van szó, mesterséges színezék, kőolajszármazék és parabén nélkül. A Babyzoo nem titkolt célja, hogy a lehető legjobb minőséget biztosítsa a legfontosabb kis csodáknak: a babáknak.

divider

Hipoallergén mosás a Lovela Baby-vel

 

 

A Lovela Baby termékcsalád különlegesen gyengéd összetevőinek köszönhetően – kategóriájában egyedülállóan – elnyerte a Magyar Védőnők Egyesületének támogatását. A mosószereiket, kapszuláikat és öblítőiket úgy fejlesztették ki, hogy a legérzékenyebb bababőr számára is biztonságos legyen már az első naptól kezdve, mégis hatékonyan elbánjon a foltokkal. Mindezt úgy, hogy egyik termékük sem tartalmaz mesterséges színezőket és allergéneket.

divider