Hazánk négy nagy tájegységének piacait bemutató sorozatunkban most Nyugat-Magyarország az úticél. Húzz túracipőt, vedd magadhoz a kosarad és ülj le a kanapéra! Kalandra fel!
Az elsőként bemutatott dél-magyarországi régió után most Nyugat-Magyarország termelőit és pincészeteit ismerheted meg. Igazi kézműves ételek és italok, amik a legjobb szakemberek lelkiismeretes munkáit dícsérik. A Kiflinél fontosnak tartjuk, hogy összekössünk Téged a legkiválóbb családi manufaktúrákkal és így biztosítsuk, hogy a termékek útja egészen a termőföldig visszakövethető legyen. Piacozz mostantól minden nap, otthonról a Kiflivel!
Különleges ízvilágú bárány- és borjúételek
A közel három évtizedes múltra visszatekintő bárdudvarnoki Kapos Ternero mára már kizárólag bárány, juh és borjú vágásra specializálódott. A logójukban megjelenő Nap és Hold az állandóság és megbízhatóság jelképei, a cég is ezekre az értékekre törekszik lelkiismeretes munkájával. A cég elkötelezett híve annak, hogy növeljék a borjú és juh fogyasztást hazánkban, hiszen remekül beilleszthető az egészségtudatos életmódba is. Változatos formában készíthető el, így a régi magyar fogások is előkerülhetnek nagymama receptkönyvéből. A szigorú kóser és halal feldolgozás követelményeinek is megfelelnek, valamint több termékük is elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegy használatának jogosultságát.