Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon az elmúlt években mekkorát fejlődött a kenyérkultúra, arra meg különösen, hogy a Kiflin számos elismert pékség kínálata elérhető kézműves kínálatával - a Norma magos baguett-jétől a Marmorstein vajas kalácsáig.
Szívügyünk a hagyományos kovászos kenyerek választéka, hiszen könnyen emészthetőek, hosszan eltarthatóak, és mivel a gabona lebontása már a tészta érésekor megindul, fogyasztásuknál ritkábbak a puffadásos tünetek és kevésbé ingadozik a vércukorszint.
Aki pedig magának sütné a kenyerét, kiváló és változatos alapanyagokkal lisztezheti be a tenyerét.
A Szabi a Pék néven ismert kenyérbűvölő Olaszországban tanulta ki a hivatását, amelynek középpontjában a hosszan kelesztett, természetes kovászos kenyerek állnak. A Panifico il Basilico márkanév alatt kapható pékárui is így készülnek, azaz csak liszt, víz, só és szeretet felhasználásával. Különösen büszkék a 102 éve indított és azóta dédelgetett, Nápoly mellől származó kovászukra.