Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Imádod a sütőből kikerülő, omlós kenyérféléket? Nos, mi is! Széles választékunkban rengeteg kézműves pékség sorakozik (Három Tarka Macska, Pano, Marmorstein, Panifico il Basilico, Norma, Budapest Bagel, Kis Pékinas), ahol a pékek még a kakas előtt kelnek, hogy neked a legfinomabb reggelit készíthessék el. Sehol máshol egy helyen és időben nem kaphatod meg ezeket a kenyereket és péksüteményeket. Nálunk a mindennapi termékektől kezdve a természetes kovászos, egyedi ízvilágú és gluténmentes változatokat, sőt, a házi sütés minőségi hozzávalóit is beszerezheted. A jó hír, hogy nem kell kora reggel járnod a város pékségeit, inkább fedezd fel velünk a roppanós-puha kézműves kenyerek és illatozó péksütemények világát az otthonod kényelméből – próbáld ki mindet, a jól ismert minőség-garanciával!

A Három Tarka Macska is a Kifli fedélzetén!

Sokan már ismerhetitek új beszállítónkat, A Három Tarka Macskát, ahol hisznek benne, hogy az egészséges és ízben gazdag kenyerek és pékáruk készítése a kiváló minőségű alapanyagoknál kezdődik. Ezért minden kenyerük és péksüteményük készítésekor prémium minőségű francia lisztet és vajat használnak. Adalékmentes, kiváló minőségű lisztjeik a Párizstól 80 kilométerre található Bourgeois francia malomból érkeznek, amelynek sajátossága, hogy csak kézműves pékségeknek árusítanak. A gabonát kizárólag a malom környékén élő gazdáktól vásárolják, mivel hitvallásuk szerint ők az igényes pékekért vannak.

Különlegességek a Pano kemencéjéből

A kézműves pékségnél vallják, hogy az igazi kenyérhez szakértelem, technológiai fegyelem, idő, türelem, alázat és elhivatottság kell, csak így biztosítható a kenyér minősége és kedvező élettani hatása. A vadkovásszal készített kenyerek könnyebben emészthetőek, magasabb tápanyagtartalmúak és hosszabban eltarthatóak, mint a hozzáadott élesztővel készült kenyerek, és az ízviláguk is különlegesebb. Te melyik különleges ízbe harapsz először?