• Kedves Kiflisek!

    A következő órákban a futárok érkezésében 50-60 perces késésre számíthattok. Elnézést kérünk és sietünk hozzátok!

 

 

Máris indul az adventi visszaszámlálás, utána a Mikulást várjuk, majd alig telik el pár hét és itt a karácsony. Hogy ne az utolsó pillanatban kelljen megúszós ajándékokat vadászni a zsúfolt üzletekben, válogass olyan ajándékokat a Kiflin, amelyeknek tényleg örülnek a szeretteid. Aki ételintoleráns vagy vegán, az tejmentes csokoládéra vágyik, aki pipere-függő, annak szépségápolási csomag az ideális, aki pedig imádja a hasát, nyilván szeretne finom kézműves csemegéket kapni. Ezen felül rengeteg gyerekjátékunk van minden korosztálynak, hogy tényleg sehová ne kelljen menned tülekedni, csak élvezd otthonról az ünnepi készülődést.

 

Kifli-tipp: megéri Prémium klubtaggá válnod, hiszen akkor mindig ingyenesen szállítunk ki neked, havi 4x ingyenes az expressz szállítás és nincs minimális rendelési érték sem, valamint akár 20% kedvezménnyel kapsz meg minőségi termékeket. Ez az utolsó hét, amikor az ünnepek előtt előfizethetsz, mert december 7-től átmenetileg szünetel a Prémium tagságok megvétele (ami nem befolyásolja a már meglévő Prémium vásárlóinkat).

divider

Állítsd össze a Mikulás-csomagjaidat!

 

Válogass mindenféle finomságot a piros zsákokba és csizmákba: vannak déligyümölcseink, csokoládéink és magvaink bőven, amelyekből szemezgethetsz virgács helyett

 
 
divider

Mentesen is lehet édes az ünnep

 

 

Bőven el vagyunk látva speciális diétákra és ételintoleranciákra szabott, illetve vegán csokoládékból, úgyhogy semmilyen étrend nem akadály, ha finomságokról van szó.

 
 
divider

Nincs karácsony süti nélkül

 

Ha nincs időd vagy kedved sütni, mi akkor is megoldjuk neked, hogy csavaros és fonott klasszikusokat tehess az ünnepi asztalra.

divider

Itt mindenkinek találsz ajándékot

 

A Kiflivel sima ügy a karácsony: rendelhetsz praktikus és ízletes ajándékokat a családtagjaidnak és barátaidnak, sőt, a csomagolást is kivisszük, hogy ne legyen gondod arra sem.

divider

Káosz helyett tervezés

 

 

Ha igazán hasznos ajándékot adnál, akkor válogass ezek közül a csodaszép és modern naptárak közül, de neked sem fog rosszul jönni egy tervező naptár. Bár látszólag "csak" papírlapok, mégis úgy vannak megtervezve, hogy nagyban megkönnyítsék egy elfoglalt üzletember vagy egy többgyermekes édesanya életét.

divider

Kiskedvencek karácsonya

 

 

Ne legyél szőrösszívű a szőrös családtagokkal: attól, hogy a kutyák és cicák nem tudnak listát írni a Mikulásnak, még igen is vágynak valami finomságra. Ajándékozd meg az imádott négylábúdat is, biztosan megérdemli!

divider

Velünk zöld ágra vergődsz a karácsonyi dekorral

 

 

Zöldítsd ki az otthonodat tematikusan egy klasszikus mikulásvirággal és ünnepi kaspós, szupercuki korallvirágokkal, esetleg egy rendhagyó karácsonyi kaktusszal. Hidd el, jobban mutatnak majd bármilyen műanyag dísznél.

divider

A legkisebbeknek csak a legjobbat

 

 

A Kiflin hatalmas választékot találsz fejlesztő babajátékokból, a nagyobbaknak pedig színvonalas társas- és építőjátékokat, foglalkoztató-könyveket és cuki plüssöket válogathatsz. Az összes korosztályt igyekszünk boldoggá tenni!

divider

Nem találtad meg, amit kerestél? Nézd meg a teljes karácsonyi kínálatunkat!