Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Igyal hazait! - Sörkampány

Nem kell feltétlenül szakértőnek lenned, hogy eligazodj a hazai sörök világában. Van, akinek az is elég, hogy a sör hidegen fogyasztandó. He ennél mégis többre vagy kíváncsi, akkor az alapokat könnyedén megtanulhatod itt:

És ha még ennél is tovább mennél, akkor tarts velünk! Az #IGYÁLHAZAIT kampány célja, hogy a magyar kézműves sörfőzdéket bemutassuk a Kifli vásárlóinak. Ezzel nem csak a hazai gazdaságot támogatjuk, de lehetőséget adunk a kisebb manufaktúráknak, hogy bemutatkozhassanak a nagyközönség előtt. Izgalmas ízvilágú és különleges sörök, amik kiváló lehetőséget adnak egy baráti sörkostolásra, akár focimeccs nézéssel egybekötve. Szurkolj és igyál hazait egyszerre!

Bodri

Hosszú ideig tartó keresgélés, kóstolgatás, kísérletezés után jutottunk el erre a pontra, hogy most bemutathatjuk nektek saját fejlesztésű söreinket a Bodri Beer termékeket (Optimus Sout és Optimus IPA), melyeket a Horizont Brewing budapesti sörfőzde készített nekünk, közösen kidolgozott receptek alapján.

Bodri Optimus IPA „A modern kézműves sörfőzésnek igazán löketet adó, a világtrendekben még mindig kimagasló stílus, az IPA több száz éves múltra tekint vissza. Magasabb alkoholtartalma, és keserűsége annak idején a sör tartósítását, ma élvezeti értékét adják. orraláskor a Bodri pincészet szőlőmag kivonatát adtuk a sörhöz, hogy a szőlős jegyek még nagyobb hangsúlyt kapjanak.”

"A Bodri Optimus Stout „Optimus” kávéval és Ghánai kakaóbabbal főzött fekete sörkülönlegesség. 6%-os alkoholtartalmával egy könnyen guruló, krémes, de komplex ízvilágú sört kaptunk, mely akár egy desszert sörként is értelmezhető." - Varjú Előd fő sörmester

Hübris