Tudtad, hogy a húsvéti sonkafogyasztás nem köthető a valláshoz, hanem praktikus okokból vált hagyománnyá? A mélyhűtő feltalálása előtt ugyanis a tradicionálisan pácolt-füstölt sonka állt el legtovább a téli disznóvágás után, ezért ezt a finomságot ették a nagyböjt után.
Mindenesetre mi a Kiflinél imádjuk a jó sonkákat és elkötelezettek vagyunk a minőség felé, ezért számos olyan ínycsiklandó sonkát kínálunk, amely kistermelői és adalékmentes. Mindent megtalálsz nálunk, ami csak illik hozzá a tojástól az újhagymán át a tormáig, de a fűszerekről, pékáruról, illetve a növényi étrendet követőkről és a gyerekekről sem feledkeztünk meg.
Kötözött sonkáinkba nem tudsz belekötni
Néhány illatos szelet sonka minden húsimádó tányérján kötelező darab, a Kifli kínálata ráadásul bővelkedik házias, nitritmentes, mesterséges hozzávalók nélküli változatokban. Már most betárazhatsz az ünnepekre is, csak keresd a "garantáltan eláll húsvétig" feliratot!