Frissen neked szüretelve

A „frissen szedett” címkével ellátott zöldségeket és gyümölcsöket a termelők az érés legoptimálisabb pillanatában szedik le, és mi a rendelés napján, akár már 12 órán belül kiszállítjuk neked. Ezzel jelentősen lecsökkentjük a termék tranzitban töltött idejét, garantálva, hogy te mindig friss zöldséget kapj kézhez. A szezon áprilistól októberig tart és sosincs esőnap!

 

Mit jelent nálunk a „Frissen szedett” címke? Pontosan azt, aminek tűnik! A címkével ellátott zöldségeket és gyümölcsöket a magyar gazdáktól akár a szedés napján* kiszállítjuk!

 
 

A Kifli.hu-nál a minőség mellett a tisztességet is szem előtt tartjuk. A magyar termelőktől frissen betakarított zöldségeket és gyümölcsöket olyan árakon kínáljuk, ami valóban fedezi a beszállító munkáját, törődését és gondoskodását. Így támogatjuk a hazai gazdaságokat és Neked is valódi, földben termett, csakis az érés után leszedett zöldségeket és gyümölcsöket kínálunk.

 
kb 120 g
A kiszállított tömeg szerinti ár
További információ
kb
 179 Ft
1 490 Ft/kg
 
 

Miért fogyasztanánk több száz kilométerről behozott, sokszor éretlenül szüretelt zöldséget és gyümölcsöket, ha itthoni, csodás termésből is válogathatunk? Támogasd velünk együtt a helyi gazdákat, akik szeretettel és gondoskodással termesztik a gyümölcsöt és zöldséget.

 

*A "Frissen szedett" címkével ellátott zöldségeket és gyümölcsöket a szedéstől számítva akár 12 órán belül ajtódig szállítjuk!

 
 
 

Hogyan lehet mindig friss a zöldség a Kifli.hu-nál?

 

És lássuk, hogyan működik ez a hagyományos boltoknál