Forró téli italok

Néha le kell lassítani a folyvást rohanó időt, hogy a kezünkbe szokott bögrénkkel elmerenghessünk egy kicsit. Kinek a kávé, kinek a tea jelenti a pár perces kikapcsolódást, de ezek a mindennapos pillanatok segítenek a testi-lelki feltöltődésben. Ilyenkor bármilyen hóbortos rítus megengedett: te fagyival, rummal, keksszel vagy fűszerekkel bolondítod meg a végeredményt? A már ismert és bevált kávé- és teamárkák mellett számtalan speciális, extravagáns alternatívát is kínálunk. Nézz körbe, hogy megtaláld a régi kedvenceiden felül az új favoritjaidat is.

divider

Kapszulás lazulás

 

Beteszed, megnyomod, kicsorog. Instant koffeinadagolás profi módra, minden nap a megszokott magas minőségben.

divider

Őrölten erős ízek

 

A finomra darált kávé maga a kényelem: csak kinyitod a csomagolást, bedobod az adagodat a gépbe, és már indulhat is a napi pörgés. Érdemes felbontás után légmentesen lezárni a csomagolást, hogy hosszútávon megmaradjon a kávé minősége.

divider

Szemesnek áll a világ

 

Vannak emberek, akik ha két dolgot vihetnének egy lakatlan szigetre, akkor is a kávédarálójukat és a belevaló feketéjüket választanák. Ott legalább ráérősen elkészíthetnék minden nap a tökéletes aromájú italukat. Ha te is ez a kategória vagy, kellemes válogatást az illatozó kávészemek között.

divider

Kerülj gyorsan oldott hangulatba

 

Éljenek a praktikus és édes megoldások: az instant porokhoz elég csak egy csésze forró víz, és rögtön hódolhatsz is legkedvesebb szenvedélyednek, legyen az kávé, forró csoki vagy krémpuding. A hagyományos válfajokon kívül rendelhetsz gyerekkávét, maláta alapú csokoládés italport, sőt, szomorkás téli estéken receptre írnánk fel neked a sós-karamellás forrócsokit vagy a Bailey’s sóskaramellás krémpudingot. A speciális diétákra is gondoltunk: koffein-, laktóz- és cukormentes, illetve gluténmentes, vegán és édesítőszeres instant italporok is várnak készleten. Ami pedig mindegyikben közös, hogy porzasztóan jólesnek a nagy hidegben.

divider

Neked nem kell filter, csak a csészédnek

 

Mindenkinek akad néhány perce a saját egészségére. Ennél gyorsabban nem juthatsz értékes és jólesően meleg folyadékhoz, mint hogy forralsz pár deci vizet, beleteszed a készre őrölt tasakot, és kisvártatva szürcsölheted is a finom teádat. Egy aromazáró teadobozban tárolj sokfélét, hogy az aktuális igényednek vagy vendégednek is legyen választék.

divider

A bögrében összefutnak a szálak

 

Van egy szertartása annak, amikor a gondosan válogatott levelek és rügyek elmerülnek egy csészényi forró vízben, mi pedig néhány perccel később a teában. A szálas teánál a növények legnemesebb részei sértetlenül kerülnek hozzánk, hogy kiázhasson belőlük mindaz, ami finom és jótékony hatású.

divider

Téli esték befűtője

 

Attól, hogy bezártak a karácsonyi vásárok, még nem kell lemondanod a forralt borozásról vagy a rumos teáról. Akár ezeket a téli klasszikusokat kortyolgatnád, akár egyéb alkoholkülönlegességet kóstolnál meg, a Kiflin minőségi kínálatból válogathatsz.

divider

Kiegészítjük az ízélményedet

 

Tuningold a teádat mézzel vagy mézpótlóval, a kávédat pedig fűszeres cukorkeverékkel, és töltsd fel időben a nádcukor- vagy édesítőkészleteidet. De ha elkélne már egy új kávéfilter, elszíneződött a régi bögréd vagy jól jönne egy praktikus hosszúnyelű kanál, az is van nálunk.