Érlelt

kb 490 g
Angus marha Osso Bucco csontos lábszár szelet
kb
6 199 Ft/kg
Az oldalast a csontok mellett felszeletelem, besózom, borsozom, megszórom őrölt köménnyel és tepsibe sorakoztatom.
Ráhalmozom a megpucolt, feldarabolt fokhagymát, rákanalazom a zsírt, ráöntöm a vizet, benedvesített sütőpapírral befedem és 180 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses fokozaton 20 percet sütöm, majd visszaveszem a hőmérsékletet 150 fokra, marad a légkeverés és 1,5-2 órát sütöm.
Ennyi idő elég szokott lenni, hogy vajpuha legyen a hús, de a méretétől is függ.
Ízlés szerint krumplipürével, főzelékekkel kínálom.
Elkészítési idő: 10 perc + sütési idő
kb