Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Amikor azt látod a Kiflin, hogy "csak nálunk kapható", tudhatod, hogy szívügyünknek tekintjük azt, hogy felfedezzük ezeket a termékeket és bemutathassuk nektek. Büszkén valljuk, hogy kínálatunkban számos olyan exkluzív, magas minőségű különlegesség található, amelytől a Kifli választéka igazán egyedi lesz. Például kóstoltad már a Kifli Delikátesz chorizo szalámiját, amely spanyol tapas bárokat megszégyenítő, pikáns ízzel hódít?

Húsvét közeledtével különösen szeretnénk felhívni a figyelmeteket ezekre az izgalmas finomságokra (élén a Marks & Spencer tojáskereső vödrös csokiválogatással), amelyekkel még emlékezetesebbé tehetitek az ünnepeket.

Helló, tavasz!

Friss, idei medvehagymánk érkezett, amelynek pozitív egészségügyi hatásai régóta ismeretesek a népgyógyászatban, ráadásul az íze olyan fenséges, mintha magába a tavaszba harapnál bele. Készíts te is belőle valami szezonális finomságot, és kóstold meg a többi csodás termésünket is!

Sajátmárkás Kifli Delikátesz felvágottjainkat - például az ízletes prágai sonkát és a spanyol tapas bárok hangulatát idéző serranót - mind frissen, rendelésre vágjuk és készítjük neked, ráadásul környezetbarát csomagolásban kapod meg őket. Készülhetnek az ínyenc szendvicsek és a hidegtálak!