Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Disznótor

A disznóvágás egy téli falusi tradíció a házi sertés levágására és húsának változatos feldolgozására. A rituálét rendszerint laktató vacsora követi, mielőtt lefagyasztják a romlékony élelmiszert, a többi húsféleséget pedig besózással vagy füstöléssel teszik tartósabbá. A Kiflin óriási a kínálat bio húsokból, amely röviden ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó terméket jelent. Bővebben pedig azt, hogy az állatokkal valóban jól bánnak a tenyésztőik, eleségükben pedig nincsen GMO, antibiotikum, hormon vagy vegyszer. Ízleld meg a különbséget a hazai kistermelők ízletes húsaiban.

A húsok magasiskolája

A hús a hétköznapi táplálkozásunk szerves része, de ez nem jelenti azt, hogy az ízélmény is hétköznapi kell, hogy legyen. Kísérletezz például a HúsSzabóság prémium remekeivel, vagy a vöröses húsú, magyar mangalica specialitásokkal. Utóbbiak nem véletlenül híresek messze földön: fehérjében, Omega-3 és 6 zsírsavakban és természetes antioxidánsokban gazdagok. Aki pedig másféle húsra vágyik, szintén bőséges választékot talál. Ajánljuk többek közt a Villányi vadhúsait, amelyek egészségesek és gyógyszerektől mentesek, hiszen az állatok a Nógrádi Vadaspark családi gazdálkodásában nevelkednek.