Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
csinta aszalt édesség

Eszter és Péter, a Csinta megalkotói 2012 óta kínálják a lassú aszalással készített finom gyümölcstekercseket mindazoknak, akik szeretnének minél több bio, hazai termésből készült, egészséges ételt fogyasztani. A kezdetektől kézműves eljárással, ugyanazokkal a helyi termelőkkel együttműködve dolgoznak az egyre bővülő, kis családias csapattal. Az egyes kreációkat hosszas kísérletezés, ízek, gyümölcsök, fűszerezések próbálgatása előzi meg. Két termékük kapta már meg a rangos nemzetközi Great Taste címet.

“Miért vagyunk büszkék arra, amivel foglalkozunk? - mondja Eszter - Megerősít minket a gyerekek mosolygó arca, amikor a Csintát megkóstolják, ami egész idő alatt inspirál minket; és a felnőttek lelkesedése, hogy amit ajánlunk, egészséges, bio, teljesen természetes eleme lehet az étkezésüknek. Minden friss és minőségi, amit felhasználunk.”

Csinta egy üdítő, természetes ízű hozzájárulás az egészségedhez. Nyáron a nap tökéletes kiegészítője: bárhova könnyen hozható-vihető, remek tízórai, uzsonna például a strandon, a biciklitúrán. Szuperfinom adalék a gyerekek étrendjéhez, hiszen az eredeti gyümölcs áldásos hatásainak jelentős részét őrzik az egészséges tekercsek. De vannak felnőttesebb kreációk, így a gyömbéres tölcsér, amely az almát, szilvát, meggyet vegyíti a gyógyító hatású gyömbérrel. 

A Csinta azoknak is finom desszert, akik vegán, gluténmentes, nyers diétát követnek. Semmilyen adalékanyagot, vagy hozzáadott édesítőt nem tartalmaz. Akár fogyókúrába is beilleszthető, hiszen semmi másból nem áll, mint gyümölcsből.