Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Konyhai kalandok a kifli.hu és a Cosori Turbo Blaze társaságában! 

 

A Cosori forró levegős sütőjével átformáljuk a vásárlás és főzés fogalmát. Mi is lenne annál fontosabb, mint a szabadidődet a családoddal tölteni, nem pedig sorban állással vagy főzéssel és kiolvasztással bajlódni? Semmi. Viszont a gyakorlatban ezt elég nehéz kivitelezni: ezért is álltunk össze a Cosorival, hogy megkönnyítsük és gyorsabbá tegyük ezeket a műveleteket, és még több idő jusson a szeretteidre.

A szupergyors nagybevásárlást a Kifli.hu garantálja akár 90 perces kiszállítással, a leggyorsabb sütést a Cosori modellek közül pedig a Turbo Blaze forrólevegős sütő nyújtja. Együtt lassan elindulhatunk a Forma 1-en is. 

És most jön a legjobb rész! 2023. november 6-19. között, ha 40.000 Ft felett vásárolsz a Kifli.hu-n, akkor nyerhetsz egyet a 3 db Cosori Turbo Blaze modell közül. Rakétákat felcsatolni!

 

Ha nem nézted végig a videót (ejnye, pedig nagyon ajánljuk), akkor leírjuk a legfontosabb előnyeit ennek a csoda forrólevegős sütőnek: 6 literes kapacitás, hogy az egész család és a vendégsereg is jóllakjon. 9 előre beállított és testreszabható program, hogy a legkényelmesebb sütés-főzést biztosítsuk. 30-tól 230 Celsius fokig, hogy bármit elkészíthess benne. A leggyorsabb Cosori modell energiahatékony technológiával működik, hogy az időspórolás mellett a környezetünkre is figyeljünk. 

Egy kis inspiráció a friss húsok és zöldségek közül, amelyek tökéletesen elkészíthetőek a Cosori új modelljében:

Rengeteg recept pikk-pakk elkészíthető vele: kettőt ki is választottunk, amely tökéletes élményt nyújt a húsimádóknak és az édesszájúaknak egyaránt. Természetesen mi másból, mint kiflis minőségi alapanyagokból.