Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Coca-cola mixelj egyszerűen

Meleg nyári esték, beszélgetések az erkélyen, teraszon, kertben a családdal, barátokkal, vagy csak egy jóleső félóra az alkonyatban egyedül, ahol át lehet gondolni a napi történéseket. Mi sem lehetne remekebb társ ezekhez az alkalmakhoz mint egy hűsítő ital. Elhoztuk neked a nyáresték csillagait, amelyek évszázadok tradícióit hordozzák magukban és most összecsomagolt ajánlatainkkal még egyszerűbb elkészíteni őket. Mixelj egyszerűen otthon!

 

Jack Daniel's Tennessee Apple: A Jack Daniel's Tennessee Apple-ben a ropogós zöld alma és a klasszikus Old No.7 karamelles jegyei párosulnak, enyhén fűszeres lecsengéssel. Ízvilága gazdag, lágy és édes almát sugall egy leheletnyi perzselt tölgyfa jelleggel.


Elkészítési javaslat: Önts 40ml Jack Daniel's Tennessee Apple-t jégre egy long pohárba. Adj hozzá Kinley Tonikot, finoman keverd meg és zöld alma szelettel díszítsd.

Aperol Spritz: Élvezd ezt a tökéletes hűsítő italt a nyári hőségben! Otthon is könnyen elkészítheted!


Elkészítési javaslat: Tégy bőségesen jeget a poharadba, tölts rá egyenlő arányban először Cinzano Pro-Spritz-et majd Aperolt és egy kevés NaturAqua szénsavas ásványvizet, végül díszítsd egy szelet naranccsal. Hívd meg a barátaidat is!

Amennyiben további ötleteket keresel, az alábbi ajánlataink között találhatsz olyan klasszikusokat mint a Finlandia Vodka és a Kinley Tonic találkozása, a Campari és a Cappy Narancs duója, illetve a Bulldog Gin és a Kinley Tonic együttese vagy a The Famous Grouse és a Kinley Gyömbér kombinációja.

Finlandia + Kinley Tonic elkészítési javaslat: Töltsd meg jéggel a poharadat, önts rá 40 ml Finlandia vodkát, majd 250 ml Kinley Tonicot.

Bulldog + Kinley Tonic elkészítési javaslat: Töltsd meg jéggel a poharadat, önts rá 50 ml Bulldog Gint és 120 ml Kinley Tonicot, majd ízesítsd lime szelettel és frissen őrölt feketeborssal.

The Famous Grouse + Kinley Ginger elkészítési javaslat: Töltsd meg jéggel a poharadat, önts rá 40 ml The Famous Grouse Whisky-t és 250 ml Kinley Ginger-t, majd helyezz az italba egy szelet narancsot.

Campari + Cappy Narancs elkészítési javaslat: Töltsd meg jéggel a poharadat, önts rá 60 ml Camparit, töltsd fel Cappy Naranccsal, majd díszítsd narancs szelettel.