Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
BBQ mesterség

Biztosan te is jártál már úgy, hogy valami nagyon gusztusos volt, de nem merted megvenni, mert mi lesz, ha nem sikerül jól elkészíteni. A zöldségek és sajtok még nem jelentenek nagy kihívást, de adunk pár tippet, hogy magabiztos legyél a steakhúsokkal is.

- a steaket szobahőmérsékleten, ne hűtve kezdjük el sütni, és ne sózzuk vagy fűszerezzük be előre (a gyorspácolt húsoknál nyilván más a sorrend)

 

- parázsló (és nem lángoló) faszénre vagy (nem túl forró) olívaolajra tegyük a hússzeletet

 

- a kívánt elkészítési módra süssük át a húst, egy húshőmérővel ez gyerekjáték lesz, arra minden rá van írva

 

 - sütés után pihentessük alufólia alatt pár percig a steaket

 

 - a legvégén fűszerezzük a hússzeletet, de csak finoman: elég egy kis só-bors is a tökéletes végeredményhez

És ha nem eszel húst, akkor is van egy szuper hírünk: a Kiflin híresen hatalmas választék van grillezhető vega és vegán termékekből.

A BBQ-műfaj örökérvényű sztárjai

A grillezés főként a húsok terepe, ez vitathatatlan. A húsimádóknak ezért nyáron ki kell használni minden lehetőséget, hogy a szabad ég alatt sistereghessenek a legszebb húsdarabok és kolbászkák. Hadd legyünk a virtuális hentesed, mutatjuk a cuppognivaló portékát.