Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Hiányzik egy adriai séta, ahol a tenger zúgása szól a rádió helyett, és a grillrácson ropogó friss halak és csevapok az illatfelhő? A Kifli ezen a héten a balkáni BBQ hangulatát hozza el neked, akár 90 percen belül: autentikus húsok, fűszerek, különleges grillzöldségek, köretek az elengedhetetlen ajvárral, és a grillezés praktikus kiegészítői mind egy helyen! Rendelj házhoz egy tűzre kívánkozó branzinot - más néven farkassügért -, és engedd, hogy magukkal ragadjanak a déli ízek!

Egészben vagy filézve? Csak ez a kérdés, az nem, hogy válogatsz-e csodás, friss halaink közül - a jól ismert 100%-os minőség-garanciával! Például a sajátmárkás Fjoru bio aranydurbincsa grillezésre lett kitalálva, nem véletlenül a mediterrán népek egyik kedvence. Jó étvágyat a könnyű, alak- és egészségbarát fehérjeforrásokhoz!