• Kedves Kiflisek! A kormány átmenetileg árstopot vezetett be egyes alapvető élelmiszerek esetében az alábbiak szerint, december 31-ig meghosszabbítva: www.kifli.hu/targy/arstop

Baba kampány

Szülővé válni kétségtelenül az egyik legszebb dolog, ami történhet veled az életben. De aki megtapasztalja a szülői létformát, az nagyon jól tudja, hogy ez nem egy sétagalopp. És pontosan ezért vagyunk itt! Szeretnénk, ha a szülői feladataidat mindig egy széles mosollyal az arcodon látnád el, miközben több időd marad a babádra, és mindenekelőtt önmagadra.

divider

Mindenki megérdemel ilyen árakat

 

Brutális kedvezményekkel ünnepeljük a szülőket és gyerekeket! Hogy miért? Mert azt szeretnénk, ha a nap 24 órájában boldogok lennétek.

divider

Szülők, ne feledkezzetek meg magatokról sem!

 

Soha nem szabad megfeledkeznünk önmagunkról és a személyes boldogságunkról – ezért mi sem feledkezünk meg rólatok. Fontos, hogy néha elkényeztesd magad egy kicsit, ezért csupa olyan terméket kínálunk neked, amelyek garantáltan a nyugalom szigetére repítenek.

divider

Jól járnak a 12 év alatti kisgyermekes családok

 
 

Élvezd a klubkedvezményeket! Havonta változó termékeket árazunk le

Túlságosan is jól tudjuk, hogy a gondos gyereknevelés mennyire megterheli a pénztárcát. Ezért minden hónapban sokféle terméket adunk kedvezményesen különböző kategóriákból a (12 év alatti) gyerekes szülők számára. Vess rájuk egy pillantást!

divider
 
divider

Boltba jársz vásárolni? Ez már a múlté!

 

Az igazi Kifli-erő abban rejlik, hogy nem kell boltokban ácsorognod és napirendet tervezned, hiszen mi igazodunk hozzád. Helyette remek áron vásárolhatsz, kiélvezheted a nagyszerű választékot, és persze az időt, amit a sorban állás helyett másra fordítottál.

 

Kifli-erő #1 – Minden egy helyen

Amikor azt mondjuk, hogy „minden”, akkor azt komolyan is gondoljuk. Tudtad, hogy a Kiflin nagyobb választékot találsz, mint egy átlagos szupermarketben?
Az ismert nagy márkák, a helyi kistermelők, illetve a kedvenc drogériád, bioboltod és gyógyszertárad termékeivel egyaránt találkozhatsz az oldalunkon. A hab a tortán pedig a megfelelő hőmérsékletűre hűtött és fagyasztott termékek kiszállítása, speciálisan felszerelt futárautóink segítségével.

Elkezdem a vásárlást >>

 
 

Kifli-erő #2 – Elképesztően könnyű bevásárlás & kiszállítás

 A nagyszerű szolgáltatás a mindenünk, és folyamatosan igyekszünk még jobbá tenni a számodra. Legyen szó akár a 2 órán belüli expressz kiszállításról, a 15 perces kiszállítási idősáv opciójáról vagy az ajtódig szállításról (igen, még akkor is, ha a 13. emeleten laksz), és arról, hogy ha valamivel elégedetlen vagy, magadnak is jóváírhatod az árát, mindenféle kérdés nélkül. És ez még nem minden! Nagyszerű szűrőink és keresőnk segítségével könnyen megtalálod, amire igazán vágysz. Mobilapplikációnkkal akár a villamoson utazás közben is bevásárolhatsz.

Kifli-erő #3 – Költéseid nyomonkövetése

A kizárólag a Kifli által forgalmazott, sajátmárkás termékeknek egyetlen közös céljuk van: a legjobb minőséget kínálják olyan elérhető áron, amely a maguk kategóriájában bárhol megállja a helyét.
Emellett naponta több száz terméket hasonlítunk össze versenytársainkkal a Nagyszerű ajánlatok menüpontban, hogy egy forinttal se fizess többet a Kiflin, mint bármelyik szupermarketben. Mindig átláthatóan nyomon követheted a kosarad tartalmát és értékét. Könnyedén megtervezheted és az aktuális költségvetésedhez igazíthatod a bevásárlólistádat.

 
 

Kifli-erő #4 – Fenntarthatóság

A Kiflinél környezettudatosan gondolkozunk, és szeretnénk, ha a bolygónk a lehető legzöldebb maradna a következő generációknak is. És mit teszünk ennek érdekében? Például kérheted öko-táskában a rendeléseidet, amelyek ráadásul kipakoláskor nem zörögnek, úgyhogy nem ébreszted fel vele a kisbabádat. Futárjaink átlagosan 13 vásárlást szállítanak ki egy-egy körben, nagyrészt CNG (és hamarosan elektromos) járművekkel, amelyek sokkal környezetkímélőbbek a hagyományosnál. És ez még nem minden. A vásárlók választhatnak zöld leveles öko-kiszállítási idősávot, amikor amúgy is a környéken jár a futár, a Mentsd meg az élelmiszert kategóriának köszönhetően pedig jelentősen kevesebb élelmiszert dobunk ki (főleg, hogy a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel van együttműködésünk, akik a megmaradt élelmiszert eljuttatják a rászorulóknak). Segíts nekünk, hogy ne pazaroljunk, és használd ki a fantasztikus árakat, valamint a naponta változó, közeli lejáratú, de még kifogástalan kínálatot. 

Kifli-erő #5 – Ingyenes kiszállítás

Az egyik alapvetésünk, amelyet fenn akarunk tartani, hogy a 18.000 Ft feletti vásárlások esetében (ami egy átlagos nagybevásárlásnak felel meg a Kiflinél) ingyenes a kiszállítás, az üzemanyag-, energia- és nyersanyagárak, valamint az egyéb költségek gyors emelkedése ellenére.
A Kiflicske Klub tagjai számára vasárnaptól csütörtökig 10:00 és 16:00 között pedig eleve ingyenes kiszállítást garantálunk.

 
 

Kifli-erő #6 – Kiflicske Klub

Babaklubunk nyitva áll minden szülő számára, aki exkluzív kedvezményekhez és előnyökhöz szeretne hozzájutni – ráadásul INGYENESEN. Fedezz fel egy olyan világot, ahol nem kell plasztikkártyát vagy kuponokat hurcolnod magaddal. A Kiflicske Klubtagoknak ráadásul a már említett díjmentes kiszállítást is garantáljuk a megadott idősávokban.