Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Anjuna jégkrém

Forró nyár egy hűsítő jégkrémbe zárva

 

Az ANJUNA jégkrémek kizárólag valódi gyümölcsből és gondosan válogatott, növényi alapanyagokból készülnek. Nincs bennük semmi mesterséges vagy állati eredetű. Bármelyik ízt választod is, biztos lehetsz benne, hogy az csak zamatos gyümölcsöt, területszelektált csokoládét, gondosan válogatott magvakat, és növényi tejet tartalmaz.

Az ANJUNA sztori

 

A történet két baráttal és egy hátizsákos indiai utazással kezdődött.
Az Anjuna jégkrémeket egy trópusi partszakasz ihlette. A hely szellemisége és az ott szerzett élmények mutatták meg az alapítóknak, hogy a nyár nem csak egy évszak, hanem életérzés, amit kötelességük megosztani másokkal is.

Elefántcsontparti Kókusz

 

Az Elefántcsontparti Kókusz nevét arról a kis nyugat-afrikai államról kapta, ahonnan a legfontosabb összetevő, a kókuszhús érkezik. A gyártó ezt keveri össze sok-sok kókusztejjel és -krémmel, amihez egy csipet kókuszreszeléket szórnak, hogy izgalmasabbá tegyék a textúráját.

Mangó-Maracuja


Egy trópusi csoda, hozzáadott cukor nélkül. Az Alphonso mangó India büszkesége, melyet gazdag, édes íze miatt a mangók királyának tartanak. A recept egyszerű. Kétharmad rész mangóhoz egyharmad, kellemesen savanykás maracuját adnak, ezzel megteremtve a tökéletes, frissítő ízharmóniát.

Málna-Lime

 

Hűsítően fanyar kombináció, mely tökéletes választás a nyári hőségben. A savanykás, trópusi zöldcitrom és a napérlelte magyar málna találkozása ráadásul mindössze 70 kcal. 

Szicíliai Pisztácia

 

Ez a lágy, krémes csoda az Etna lejtőin termő, Szicília aranyának is nevezett különleges magvakból készül. Add át magad a dolce vita érzésnek!

Eper & Mangó

 

Ebben az édesen gyümölcsös, üde jégkrémben két világ egyesül. A mangók királya, az indiai Alphonso találkozik a magyar eperrel. És az eredmény? Felejthetetlen.

Mogyorós Csokoládé

 

Karakteres Piemonte-i mogyoró 60%-os, jólesően kesernyés, gyümölcsös aromájú étcsokoládé ölelésében. Édes kényeztetés, cukor nélkül!