Adez- Coca cola aktivitás

Vásárlóink próbálhatják ki először azt az innovatív papírpalack prototípust, amit a Coca-Cola és a dán Paboco startup együtt fejlesztett ki. Az első európai piaci teszt során a Coca-Cola növényi alapú itala, az AdeZ Oat&Nuts variánsa került az új papírpalackba.

 

Légy Te is részese ennek a különleges pillanatnak! Ehhez nem kell mást tenned, mint legalább egy tetszőleges 800 ml-es AdeZ terméket rendelni* 2021.06.16-2021.06.29. között.

*Egy vásárló egy rendelés alkalmával egy darab 250 ml-es AdeZ Oat&Nuts papírpalack prototípusra jogosult, függetlenül az adott megrendelésben szereplő 800 ml-es AdeZ rendelt darabszámától. Az AdeZ papírpalack prototípus önállóan nem rendelhető termék!

 

 

A csomagolási hulladék globális probléma. A Coca-Cola tisztában van vele, hogy része a problémának, éppen ezért a megoldásnak is részese szeretne lenni. Ezért vállalja a Hulladékmentes Világ stratégiájában, hogy az egész világon folyamatosan csökkenti a gyártásban felhasznált új műanyag mennyiségét, és tíz éven belül minden PET-palackját felerészben újrahasznosított anyagokból állítja elő. Emellett 2030-ra annyi palackot, üdítős dobozt vissza is gyűjtenek, amennyit eladnak a világon, és minden (elsődleges) csomagolóanyaga 100%-ban újrahasznosítható lesz. A Coca-Cola Magyarország által forgalmazott PET palackok már most is 100%-ban újrahasznosíthatóak.

A Coca‑Cola brüsszeli kutatás-fejlesztési laboratórium tudósai és a dán Paper Bottle Company (Paboco) együttműködésében kifejlesztett papírpalack prototípus most a fogyasztói tesztelési fázisba lép. Ez fontos része a fejlesztési folyamatnak, hogy a vállalat lássa, valójában hogyan teljesít csomagolásként, hogyan vélekednek róla, mit éreznek vele kapcsolatban a fogyasztók.

 

 
 

A vásárlóink otthonaiba kerülő papírpalack prototípus része a Coca‑Cola „Hulladékmentes Világ” globális stratégiájának, melynek egyik célja a körforgásos gazdaságot lehetővé tévő innovatív csomagolási megoldások kifejlesztése is.

 
 

HOGYAN?
Add vissza futárjainknak az üres papírpalack prototípust következő megrendeléseddel, melyet 2021.07.16.-ig tudsz leadni.
Az üres papírpalack visszaküldését követően egy 800 ml AdeZ Oat&Nuts termékre vonatkozó kreditet kapsz, amit 2021.07.31.-éig leadott újabb megrendeléseddel tudsz érvényesíteni.
További információt a prototípusról a www.coca-cola.hu/adezpapirpalack oldalon találsz

 

Az AdeZ növényi alapú ital nagyszerű ízű, nem tartalmaz hozzáadott cukrot és természetesen laktózmentes, valamint vegán! Az AdeZ egy finom, 100 százalékban növényi alapú italcsalád. A hozzáadott cukor nélkül készült AdeZ növényi alapanyagok – mandula, kókusz, rizs, zab és mogyorófélék – krémes, finom ízvilágát vitaminokkal és/vagy ásványi anyagokkal vegyíti.