Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 17:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Szállítás

Kosár

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 150 gramm köles
  • Egy közepes fej cékla
  • 1 fej édeskömény
  • 1 narancs
  • 3 darab retek
  • Fél avokádó
  • Fél konzervnyi csicseriborsó
  • 1 tk olívaolaj
  • 2 csipet só

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A kölest odatesszük főni 250-300 ml vízben: az alaposan, többször, meleg/forró vízben átöblített kölest körülbelül kétszeres mennyiségű, enyhén sós vízben kb. 15 alatt puhára főzzük.
  • 2Előkészítjük a zöldségeket: a céklát megpucoljuk, apróbb kockákra vágjuk és a lecsöpögtetett csicseriborsóval együtt egy sütőpapírral leterített tepsire helyezzük.
  • 3Az édesköményt is apróbb darabokra vágjuk és a cékla, csicseriborsó mellé helyezzük.
  • 4A zöldségeket meglocsoljuk kevés olívaolajjal, sózzuk és 180 fokra előmelegített sütőben 15-18 perc alatt megsütjük.
  • 5Amíg a zöldségek a sütőben megsülnek, megpucoljuk és cikkekre vágjuk a narancsot, vékony szeletekre a retkeket és felkockázzuk az avokádót is.
  • 6Ha minden alapanyag elkészült, összekeverjük a kölessel a sült és friss zöldségeket is.
Báder Gabka
Táplálkozási tanácsadóként, a gasztronómia iránt rajongóként és kisgyermekes anyukaként tudja, hogy egy egyszerű, de teljes értékű étel receptje mindig jól jön. Ha egészségtudatos ételeket keresel, itt megtalálod! Instagram: @_bgabka_

HOZZÁVALÓK