Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 20 dkg kuszkusz
- 1 padlizsán
- 1 sárgarépa
- 1 tk római kömény
- 1 mk cayenne bors
- 1 tk fűszerpaprika
- 1 cukkini
- 1 piros kaliforniai paprika
- 25 dkg főtt csicseriborsó
- Só
- Paradicsom
- Olívaolaj
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Egy lábos aljára vizet öntök, felforralom, teszek rá egy szűrőt, beleöntöm a kuszkuszt (úgy, hogy ne érjen bele az alja a vízbe), befedem fedővel és meg gőzölöm.
- 2A zöldségeket tetszőleges méretűre és formára darabolom. Kevés olívaolajon megpirítom a cukkinit, hozzáadom a sárgarépát, mikor már roppanós, mehetnek bele a fűszerek, a cukkini, a paprika, a lecsepegtetett csicseriborsó és készre párolom.
- 3Csak akkor sózom, mikor már elkészültek a zöldségek, így finom roppanósak maradnak.
- 4A meggőzölt kuszkuszt össze forgatom a pirított zöldségekkel és kevés olívaolajon átsütött, felezett paradicsommal kínálom.
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!