• Kedves Kiflis! Közeleg a húsvét, és nálunk ezúttal sem kell sorban állnod. Emelt kapacitással készülünk, hogy a rendelésed a lehető legjobb időpontban érkezzen meg hozzád.
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 2-3 evőkanál olívaolaj
  • 50 dkg csirkemellfilé
  • 1 teáskanál szárított majoranna
  • 1 teáskanál őrölt fűszerkömény
  • 2 teáskanál fűszerpaprika
  • 1 dl Milli főzőtejszín
  • 2 evőkanál aprított petrezselyemzöld
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 3 db kisebb salátacukkini
  • 4 db paradicsom
  • 1 csomag mozzarella

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A csirkét nagyon apróra felvágom (darálhatjuk is), megszórom a fűszerekkel és olívaolajon megpirítom. Amikor elkészült, hozzáadom a tejszínt, a petrezselyemzöldet, a reszelt fokhagymát, forralok rajta egyet és leveszem a tűzhelyről.
  • 2A cukkinit alaposan megmosom és vékony szeletekre vágom. Legegyszerűbb, ha hosszában félbe vágjuk, majd egy zöldséghámozóval szeleteljük.
  • 3A cukkiniszeleteket megtöltöm a csirkés raguval és az így kapott tekercseket, állítva egy sütőformába sorakoztatom úgy, hogy a közepén szabadon hagyok egy tenyérnyi helyet, ide nagyobb darabokra vágott paradicsomot teszek.
  • 4Az egészet megszórom morzsolt mozzarellával és 200 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses fokozaton 15-20 perc alatt készre sütöm.
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK