Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 2-3 evőkanál olívaolaj
- 50 dkg csirkemellfilé
- 1 teáskanál szárított majoranna
- 1 teáskanál őrölt fűszerkömény
- 2 teáskanál fűszerpaprika
- 1 dl Milli főzőtejszín
- 2 evőkanál aprított petrezselyemzöld
- 2 gerezd fokhagyma
- 3 db kisebb salátacukkini
- 4 db paradicsom
- 1 csomag mozzarella
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1A csirkét nagyon apróra felvágom (darálhatjuk is), megszórom a fűszerekkel és olívaolajon megpirítom. Amikor elkészült, hozzáadom a tejszínt, a petrezselyemzöldet, a reszelt fokhagymát, forralok rajta egyet és leveszem a tűzhelyről.
- 2A cukkinit alaposan megmosom és vékony szeletekre vágom. Legegyszerűbb, ha hosszában félbe vágjuk, majd egy zöldséghámozóval szeleteljük.
- 3A cukkiniszeleteket megtöltöm a csirkés raguval és az így kapott tekercseket, állítva egy sütőformába sorakoztatom úgy, hogy a közepén szabadon hagyok egy tenyérnyi helyet, ide nagyobb darabokra vágott paradicsomot teszek.
- 4Az egészet megszórom morzsolt mozzarellával és 200 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses fokozaton 15-20 perc alatt készre sütöm.
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!